Na utakmici IMT - Novi Pazar

Tučnjava na krovu

Sve je krenulo nakon duela krila IMT-a Nikole Radočaja i nogometaša Pazara Ebenezera Anana koji je ušao u sukob s klupom domaćina.
Sport / Nogomet | 11. 12. 2023. u 00:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osamnaesto kolo Superlige Srbije nastavljeno je utakmicom između IMT-a i Novog Pazara, a bodove je osvojio domaći tim, pobjedom rezultatom 1:0."Traktoristi" su slavili golom s otvaranja drugog poluvremena kada je Miloš Luković iskoristio jednu dubinsku loptu koja mu je bila upućena, ušao u kazneni prostor i savladao golmana Mirkovića.

IMT je prekinuo svoju negativnu seriju tri uzastopna poraza u prethodna tri kola i sada imaju 17 bodova na dvanaestom mjestu, a Pazarci su istovremeno prekinuli svoj niz od tri vezane pobjede. Ono što je obilježilo ovu utakmicu bila je gužva i tučnjava u sudačkoj nadoknadi. Sve je krenulo nakon duela krila IMT-a Nikole Radočaja i nogometaša Pazara Ebenezera Anana koji je ušao u sukob s klupom domaćina.

Nastala je gužva u kojoj je jedan od važnijih aktera bio Adem Ljajić koji je uhvatio za vrat domaćeg igrača. Nervoza u gužva s terena se prebacila na tribine gdje je također došlo do tučnjave, čak su se i pojedini igrači Novog Pazara pokušali probiti na tribine. Situacija se nekako smirila, sudac je pokazao žute kartone Ljajiću i Radočaju.

Kopirati
Drag cursor here to close