Slavio pred navijačima Celtica

VIDEO I Gerrard postigao gol i skoro upropastio humanitarnu utakmicu

Počeo je slaviti ispred tribine s navijačima Celtica nakon čega je stigao odgovor u vidi raznih tvrdih predmeta, kovanica, plastičnih boca. Jer nije to tako davno bilo kada je Gerrard s klupe vodio Glasgow Rangers.
Sport / Nogomet | 26. 03. 2023. u 01:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na jednoj strani igrači poput Westervelda, Hyypije, McManamana, Gerrarda, Kuyta, na drugoj Robbie Keane, Jan Vennegoor of Hesselink, Boruc, Given. Veliki rivali, Liverpool i Celtic sa svojim legendama na terenu u prijateljskoj, humanitarnoj utakmici.  Na ispunjenom Anfieldu, gdje je bio i popriličan broj navijača Celtica. I vjerojatno bi to bila samo jedna u nizu humanitarnih utakmica da stvari na terenu i tribinama nije zakomplicirao nitko drugi do Steven Gerrard. Strijelac jednog od dva gola u slavlju Redsa 2:0.

Gerrard je prvi načeo Celtic, golom iz penala. Međutim, nekadašnji kapetan Liverpoola je odlučio taj svog proslaviti kao da se radi o nekoj super važnoj utakmici u prošlosti. Počeo je slaviti ispred tribine s navijačima Celtica nakon čega je stigao odgovor u vidi raznih tvrdih predmeta, kovanica, plastičnih boca. Jer nije to tako davno bilo kada je Gerrard s klupe vodio Glasgow Rangers.

Video: Liverpool - Celtic 
Kopirati
Drag cursor here to close