Objavljena snimka

VIDEO | Grci: Hrvatski "odred smrti" pratili su policajci, a ovako se kretao

Poput uvježbane vojske napredovali su tiho, da ih se ne primijeti, i u pravom trenutku udarili su svim oružjem koje su posjedovali.
Sport / Nogomet | 09. 08. 2023. u 21:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grčki portal Star objavio je snimku na kojoj se navodno vidi kako navijači Dinama s oružjem kreću prema mjestu sukoba s navijačima AEK-a, u kojem je ubijen jedan grčki navijač.

Kako piše Eleftherostypos.gr, poput uvježbane vojske napredovali su tiho, da ih se ne primijeti, i u pravom trenutku udarili su svim oružjem koje su posjedovali.

Kako je navedeno u dokumentima, grčke vlasti su putem Nacionalnog ureda za nogomet (NFIP) zatražile od nadležnih policijskih tijela Hrvatske i Francuske da budu obaviještene o namjerama gostujućih navijača i njihovom mogućem prelasku u Grčku.

Kako je izvijestio hrvatski MUP, 150-200 organiziranih navijača Dinama namjeravalo je doći u Grčku, iskoristivši svoje bratimljenje s navijačima Panathinaikosa, kako bi pokušali osigurati ulaznice za utakmicu AEK-Dinamo.

Video: Navijači u Ateni

Grčke vlasti potvrdile su, prema vlastitim informacijama, da "određeni broj" organiziranih navijača Dinama planira doći u Atenu.

Neki od njih bili su smješteni u AirBNB-ovima, a druge su ugostili navijači Panathinaikosa u prostorijama kluba navijača.

Podsjetimo, u navijačkim neredima u Ateni život je izgubio 29-godišnji navijač atenskog AEK-a, a UEFA je zabranila navijačima Dinama dolazak na utakmicu kvalifikacija Lige prvaka u Atenu, kao i Grcima posjet Maksimiru.

Kopirati
Drag cursor here to close