Uzavrele strasti

VIDEO | Dok su svi slavili, Perišić se sukobio sa suigračem; Razdvajao ih Džeko

Nakon isteka sučeve nadoknade igrači su pohrlili pozdraviti navijače.
Sport / Nogomet | 27. 12. 2021. u 09:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Intera završili su polusezonu slavljem protiv Torina na San Siru, a strijelac pobjedničkog pogotka bio je Dumfries u 30. minuti.

Nakon isteka sučeve nadoknade igrači su pohrlili pozdraviti navijače, a pritom je kamera uhvatila hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića i njegova suigrača Urugvajca Matiasa Vecina kako burno raspravljaju.

Dok su ostali Nerazzurri slavili, pjevali i međusobno si čestitali, Perišić i Vecino ušli su u verbalni sukob. Na snimci se jasno može vidjeti kako Vatreni nešto objašnjava urugvajskom veznjaku, a ovaj mu žestoko gestikulira i uzvraća.

Srećom, njihovi suigrači Andrei Radu i Edin Džeko odmah su primijetili uzavrele strasti te su brzom reakcijom spriječili veći incident. Čim je shvatio što se događa, priskočio je i trener Simone Inzaghi te je i on nastojao urazumiti Urugvajca koji se očigledno nije mogao smiriti.

Komentatori na društvenim mrežama danima već nastoje dokučiti koji je povod ovome okršaju. Mnogi se slažu da je riječ o izoliranom incidentu uzrokovanom preslagivanjima unutar momčadi. Naime, Vecinu se u milanskome klubu ne piše najbolje te se sve češće spominje njegov odlazak. S druge, pak, strane - Ivan je svojim sve boljim igrama uvjerljivo zaslužio status prvotimca i (p)ostao ljubimac publike na Giuseppe Meazzi, pišu Sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close