12 do 14 tableta za spavanje

Veznjak Uniteda bio ovisnik o tabletama

Prisjetio se kako je tijelo "aktiviralo alarm" zbog kojega je do dobio napad koji ga je poslao u bolnicu.
Sport / Nogomet | 28. 10. 2023. u 10:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši igrač Manchester Uniteda i Evertona Darron Gibson otkrio je da je nakon završetka karijere prošao kroz fazu potpune ovisnosti o tabletama za spavanje.

"U tom trenutku nisam ni radio. Gledam fotografije iz tog vremena i vidim kako sam loše izgledao. Uzimao sam 12 do 14 tableta za spavanje svaki dan. Da sam nastavio, umro bih", rekao je Gibson za portal The 42.

Prisjetio se kako je tijelo "aktiviralo alarm" zbog kojega je do dobio napad koji ga je poslao u bolnicu.

"Nisam govorio o tabletama. Moja žena je znala da ih uzimam, ali nije imala pojma koliko ih ima. Dobro sam ih sakrio, uzeo sam tabletu kad sam rekao da idem po čašu vode. U jednom sam trenutku pao na tlo. Mislili su da je epilepsija, ali ne. Tada mi je liječnik rekao da su mi mozak i srce dobro", dodaje Gibson. 

Gibson jamči da je strah promijenio sve, te je prestao uzimati tablete za spavanje. Izvješće upozorava na problem koji nije nimalo neobičan, prema podacima Udruge profesionalnih igrača, 120 aktivnih ili bivših igrača imalo je istu ovisnost. Što nikako nije ohrabrujuće.

Gibson je nakon Uniteda igrao kao posuđeni igrač za Antwerp i Wolverhampton, nakon čega je sezonu odradio u Evertonu, Sunderlandu i Wiganu. Karijeru je završio u Salford Cityju.

Kopirati
Drag cursor here to close