Uvjerljivi gosti

Velika prednost Alkmaara na poluvremenu

Na isteku prvih pola sata jednu poklon loptu na 40- tak metara od gola Alkmaara Zrinjski nije iskoristio, Bilbija je zaustavljen. Visoki izlazak igrača Zrinjskog su skupo platili drugim golom.
Sport / Nogomet | 21. 09. 2023. u 19:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Loše otvaranje revanš utakmice u Bratislavi, Zrinjski je skupo platio. Jednako tako vrlo rano je do prednosti došao LASK u prvom duelu, ni AZ Alkmaar nije bio iznimka. Od prve minute pritisak gostiju iz Nizozemke, napadač Pavlidis očekivano prvi prijeti, nešto kasnije kapetan Clasie je sjajno opalio s nekih 20 metara, ali je Marić i pored činjenice da je lopta mijenjala smjer uspio intervenirati.

Četiri minute kasnije gosti su inicijativu i pritisak naplatili Myrona van Brederode postiže gol, ubacio je s desne strane Lahdo.

Tek nakon primljenog gola Zrinjski je došao do zraka, bilo je par ubačenih lopti s lijeve i desne strane, izboren je i korner, ali opet gosti pokazuju kako sa svakim ulaskom u polovinu Zrinjskog mogu obrani domaćih stvoriti probleme. U dvadesetoj minuti se otvorila šansa za Zrinjski, ubacio je Čanađija, lopta stiže do Balića čiji udarac u posljednji momenat blokiraju gosti.

Na isteku prvih pola sata jednu poklon loptu na 40- tak metara od gola Alkmaara Zrinjski nije iskoristio, Bilbija je zaustavljen. Visoki izlazak igrača Zrinjskog su skupo platili drugim golom. Opet je išao centaršut s desne strane, udarac de Wilta brani Marić, ali na odbijenoj lopti je Sven Mijnans za 0:2. U samoj završnici prvog dijela de Wilt postiže gol za 0:3.

Kopirati
Drag cursor here to close