Sve će se znati uskoro

Veležu treba barem pet pojačanja: "Dosta je bilo improvizacija"

Veležova sezona bila je puna turbulencija, nakon ljetnog slavlja i zimskog očaja, zbog kazne i oduzimanja bodova, na kraju je po njih završila sretno.
Sport / Nogomet | 30. 05. 2022. u 15:51 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rođeni će se opet pripremati za Europu, a pripreme za novu sezonu krenut će vrlo brzo. Vidjet ćemo i  u kakvom sastavu će Velež biti, jer Brandao se oprostio na utakmici sa Sarajevom, a posudbe su gotove za Đanija Salčina i Demira Pecu.
 
Uz njih, trojicu, ugovori su istekli Ovčini, Pršešu, Zeljkoviću, Džankoviću...
 
"Morat ćemo reagirati, morat ćemo dovesti barem pet novih igrača, jer ako misliš biti pravi moraš imati barem dva kvalitetna igrača na svakoj poziciji. Vidjelo se nakon Europe kakve smo probleme imali, kada nismo imali adekvatne zamjene. Ako se misli napredovati moramo osvježiti ekipu, jer ova je ekipa dala 101 posto, iscijedili smo ih maksimalno, kao i oni mene. Morat ćemo dovesti kvalitetna pojačanja, da ne bi opet bili prisiljeni na pojačanja. Ali, do kraja tjedna ćemo znati više", kaže Veležov trener Feđa Dudić.
 
 
Šef struke Rođenih aludirao je na to što će u srijedu imati sastanak s upravom na kojem će biti govora o nastavku suradnje. S obzirom da je Dudić tvorac najvećih uspjeha Veleža u poslijeratnoj povijesti, Veležovi navijači jednostavno podrazumijevaju njegov ostanak, ali treba uzeti u obzir da je i on sam postao zanimljiv drugim klubovima, pa ga mnogi vide i kao kandidata za klupu Sarajeva. 
 
"Imat ćemo sastanak i vidjet ćemo što će se dogoditi. Moja želja je da ostanem, ali imam i neke privatne stvari da riješim. Sve će se znati do kraja tjedna", rekao je Dudić.
Kopirati
Drag cursor here to close