Sarajevo za kraj sezone

Dudić pozvao navijače na derbi: "Zajedno zaključimo lijepu priču"

U posljednjoj utakmici za ovu sezonu mostarski Velež dočekuje Sarajevo.
Sport / Nogomet | 27. 05. 2022. u 09:02 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovog vikenda zavjesa se spušta na premijerligašku sezonu, a prvi na godišnji odmor će nogometaši Veleža i Sarajeva. Što se Veleža tiče njima će godišnji kraće trajati, jer ih čeka nastup u Europi, a nju su izborili upravo protiv Sarajeva.

Osvajanje Kupa BiH i plasman u Europu Rođeni su slavili dva dana, a i ova utakmica prilika im je da se još jednom okupe, što je poželio i trener Feđa Dudić.

"Ova sezona na kraju je ipak uspješna, jer donesen je trofej i opet izlazimo u Europu. Sarajevo je idealan protivnik za kraj, čeka nas još jedan derbi starih rivala, a i termin je idealan za ovakvu utakmicu. Noćna utakmica, kraj tjedna i ne vidim razloga da ne napunimo stadion, da navijači pozdrave ove igrače i svi zajedno zaključimo lijepu priču za ovu sezonu", poručio je Dudić.

Osim toga što igraju stari rivali, i što Velež slavi uspješnu sezonu, koja to za Sarajevo baš i nije, utakmica nema drugog značaja. 

"Imamo dosta problema s kadrom, ali ovo je zadnja utakmica i sastavit ćemo kakvu-takvu momčad. Haskić, Zeljković, Radović neće igrati sigurno, Peco 99 posto da neće, a i Bajrić je izvan stroja. Ipak, imamo koga imamo i probat ćemo sastaviti dobru, poletnu momčad, da još bolje okončamo sezonu", dodao je Dudić. 

Utakmica između Veleža i Sarajeva igra se u 20 sati, a prijenos je na Moja TV.
Kopirati
Drag cursor here to close