Živi na oba fronta

Velež u problemima pred Igman: "Improvizirat ćemo u zadnjoj liniji"

Mostarski Velež porazom kod Željezničara pokvario je svoj položaj u Premijer ligi i realnija prilika za ulazak u Europu ostala mu je kroz finale Kupa protiv Zrinjskog.
Sport / Nogomet | 12. 05. 2023. u 07:41 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije “utakmice sezone” Rođeni imaju još jednu utakmicu, a danas će im na noge doći konjički Igman koji u proljetnom dijelu sezone igra odlično.

“Po meni je Igman među četiri ekipe po kvaliteti kako igračkom, tako i trenerskom, s Husrefom Musemićem na čelu. Imaju igrače koji su po šest-sedam puta osvajali prvenstvo i Kup BiH, među kojima su Dupovac, Oremuš, Hebibović, Bojo, Bodul, Denković, Ramić, Ahmetović i drugi. Igraju vrlo dopadljiv i atraktivan nogomet”, pun je komplimenata prema Igmanu trener Veleža Nedim Jusufbegović.

“Moramo biti na svom maksimumu kako bi odgovorili zahtjevima te utakmice i kako bi izvukli povoljan rezultat. Nama je drago što se borimo na oba fronta i želimo to zadržati. Smatramo da se trebamo tako postaviti u posljednje tri utakmice. Idemo na pobjedu i mislim da je važno da osvojimo tri boda”, dodao je Jusufbegović.

Veležov trener ima puno problema s igračkim kadrom.

“Nema Hrkaća, Zvonića i Šikala, tako da ćemo morati improvizirati u zadnjoj liniji. Međutim, ja vjerujem u momke koji su tu, vjerujem da će dati sve od sebe i vjerujem da ćemo biti, prije svega, dobar kolektiv na terenu, koji će pravilnom, taktičkom postavkom sa naše strane, iskoristiti maksimalno potencijal koji imamo i sakriti neke naše nedostatke koje imamo. Na taj način ćemo pokušati ostvariti glavni cilj, a to je pobjeda. Da nije sjajno, nije, ali imamo puno povjerenja u naše kvalitete koje imamo”, zaključio je Jusufbegović.

Utakmica između Veleža i Igmana igra se danas u 18 sati, a prijenos je na Moja TV.

Kopirati
Drag cursor here to close