Nije do njih

FK Velež: Molimo vas za razumijevanje zbog gorke situacije u koju smo dovedeni

Oba kluba dobila su podjednak broj ulaznica, pa će tako po tri tisuće dobiti pristalice i jednog i drugog kluba.
Sport / Nogomet | 10. 05. 2023. u 17:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu, 17. svibnja na Bilinom Polju odigrat će se veliko finale Kupa Bosne i Hercegovine u kojem će se sastati HŠK Zrinjski i FK Velež.

Oba kluba dobila su podjednak broj ulaznica, pa će tako po tri tisuće dobiti pristalice i jednog i drugog kluba.

U srijedu su se oglasili iz FK Velež te su priopćenjem zamolili navijače za razumijevanje.

"Fudbalski klub Velež Mostar obavještava da ulaznice za finalnu utakmicu Kupa BiH protiv HŠK Zrinjski Mostar, a koja je na programu 17. svibnja u 18:00h na stadionu Bilino Polje u Zenici, možete kupiti u službenim prostorijama Kluba na adresi Adema Buća 6 (Cernica) u Mostaru od subote, 13. svibnja od 10:00 sati.

Ipak, zbog ograničenosti broja ulaznica i zbog uvjetovanja od strane nadležne institucije, donesena je odluka da ulaznicu mogu kupiti isključivo članovi FK Velež uz predočenu člansku kartu, a uz jednu člansku kartu će se moći kupiti jedna ulaznica.

Iako bi cjelokupni kolektiv Kluba najviše želio da ulaznice budu u slobodnoj prodaji bez ograničenog broja, primorani smo pridržavati se ovog pravila kojeg nije donio Upravni odbor Kluba niti bilo koji drugi član naše zajednice.

Stoga, molimo sve Rođene za razumijevanje povodom ove delikatne i gorke situacije u koju smo dovedeni. Ipak, pokažimo koliko su nam srca crvena i neka unatoč svemu kako Zenica, tako i stadion Bilino Polje budu obojeni u crveno" naveli su u priopćenju.

Finale Kupa BiH igra se u srijedu od 18 sati na Bilinom polju, a titulu osvajača brani Velež.

Kopirati
Drag cursor here to close