Debitirao Iranac

Velež pobijedio Igman za izlazak iz krize rezultata

U posljednjoj utakmici 23. kola Velež je na svom terenu svladao konjički Igman s 2:0.
Sport / Nogomet | 17. 03. 2024. u 21:50 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kriza rezultata u koju je upao Velež sigurno je stavila pritisak na Deana Klafurića i njegov stručni stožer. Otkako se nastavila sezona u domaćem prvenstvu Rođeni u ligi nisu ostvarili niti jednu pobjedu, a na to se nadovezalo i ispadanje iz Kupa u kojem su imali visoke ambicije.

No, Velež je uspio prekinuti tu crnu seriju pobijedivši Igman iz Konjica s 2:0 u posljednjoj utakmici 23. kola. 

Domaći su poveli u 12. minuti, nakon centaršuta Vehabovića šutirao je Tarik Šikalo, vratar Konjičana samo je privremeno zaustavio loptu koju u praznu mrežu šalje Nermin Haskić.

U 35. minuti bilo je 2:0, a preciznim udarcem s 20 metara strijelac je bio Ante Hrkać preciznim udarcem s 20 metara. U drugom dijelu Velež kao da se zadovoljio sigurnim vodstvom, a Igman ničim nije ugrozio vrata domaćih.

Pred kraj utakmice sudac Petrović pokazao je na bijelu točku zbog igranja rukom jednog igrača gostiju, no jedanaesterac je poništio jer je pomoćni sudac signalizirao zaleđe Veležovog igrača.

Velež tako s pobjedom odlazi na prvenstvenu pauzu, a večeras su dobili i novog igrača, jer je Iranac Aref Gholami ubilježio debi i odigrao svih 90 minuta.


Standings provided by Sofascore
Kopirati
Drag cursor here to close