Ozljede, kartoni, neugodan trenutak

Velež oslabljen dočekuje Slobodu

"Sloboda ima nekoliko sjajnih igrača koji prema naprijed jednim potezom mogu riješiti utakmicu i u ovom ciklusu koji smo prošli, za nas osma utakmica, super teška", reći će trener Veleža Jusufbegović.
Sport / Nogomet | 19. 03. 2023. u 10:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Napravili su jako puno u ovom proljetnom dijelu. U prvenstvu su ostvarene tri pobjede, u Kupu također. Do prve pauze je ostala još jedna izuzetno teška, neugodna utakmica. Velež jeste u dobroj formi, međutim, Slobodu dočekuje bez nekolicine važnih igrača. Lista ozlijeđenih je poznata od ranije, s tim da ovaj susret zbog kartona propuštaju Vehabović i Haskić igrači koji su možda u ponajboljoj formi od ostalih. Donekle ohrabrujuća činjenica po Velež je da Raphael Lea'i ima pravo nastupa, ali pitanje je koliko je realno da će on recimo biti starter.

Velež jeste izborio polufinale Kupa, ali u prvenstvu jednako tako želi zadržati priključak za momčadima koje su ispred poput Borca, Širokog Brijega, Željezničara. To može samo eventualnom pobjedom protiv Slobode.

"Mislim da je Sloboda bolja nego što je bila u prvom dijelu sezone. To je momčad koju je uvijek krasila ta neka energija, borbenost, čvrstina, duel igra, tako da očekujemo jednu dinamičnu utakmicu, kondiciono vrlo zahtjevnu. Sloboda je protivnik koji zna da igra u tom nekom defenzivnom stilu, ali su s trenerom Jahićem podigli i taj ofenzivni dio. Imaju nekoliko sjajnih igrača koji prema naprijed jednim potezom mogu riješiti utakmicu i u ovom ciklusu koji smo prošli, za nas osma utakmica, super teška. Od ranije Halilović i Anđušić u autu, kartonirani Haskić i Vehabović, pravo nastupa ima Raphael Lea'i. Mi moramo biti na najboljem nivou i onda rezultat u takvoj situaciji jednostavno ne bi trebao izostati", mišljenja je trener Jusufbegović.

Utakmica se u večernjem terminu od 19 sati, glavni sudac je Mirza Kazlagić iz Cazina.

Kopirati
Drag cursor here to close