Nezaustavljivi 'Rođeni'

Velež nastavio seriju, Fajić ponovo strijelac

Ovo je četvrta od posljednjih pet utakmica u gostima na kojoj su igrači Veleža postigli najmanje tri gola.
Sport / Nogomet | 03. 11. 2018. u 15:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Veleža nastavljaju svoju sjajnu seriju ove jeseni. U Vitezu su Rođeni stigli do nove, desete ovosezonske pobjede, pete na gostujućim terenima.

Neumorni Nusmir Fajić na isteku prvih pola sata igre postiže svoj 17 ovosezonski gol za vodstvo Veleža, a prednost gostiju udvostručio je Vehabović u 41. minuti. Za konačnih 0:3 pobrinuo se rezervista Lucas u posljednjim trenucima dvoboja.

Ovo je četvrta od posljednjih pet utakmica u gostima na kojoj su igrači Veleža postigli najmanje tri gola.

Zvijezda je lakše nego što se očekivalo svladala Tošk koji je u Gradačac stigao kao ekipa koja je neporažena u posljednjih šest utakmica. Prvo ime ovog susreta bio je Ognjen Jačimović koji je hat trickom u prvom poluvremenu riješio dileme oko pobjednika. Gosti iz Tešnja su od 44 minute igrali s čovjekom manje nakon isključenja Jovanovića. Nakon ovog susreta Zvijezda i dalje ima sedam bodova zaostataka u odnosu na vodeći Velež.

Čapljina je u Novom Travniku osvojila tri važna boda, Hasinović je zatresao mrežu Čutahije već u petom minuti, dok su domaći propustili iskoristiti jedanaesterac, Petak je bio izvođač u 38.minuti. Orašje je u Konjicu stiglo do boda, izjednačio je Tomislav Marković u 92.minuti, dok je Jedinstvo u Jajcu ostalo bez sva tri u posljednjih šest minuta. Gosti iz Bihaća su vodili 2:0, ali su domaći preko Hote i Haračića stiglo do izjednačenja u 88.minuti.

Golova nije bilo u Goraždu u susretu istoimenog domaćina i Rudara iz Kakanja, dok je najuvjerljivija u ovom kolu bila ekipa Bratstva koja je nadigrala visočku Bosnu 4:0.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close