GOŠK se obranio

GOŠK odnio bod iz Vrapčića, Bobić obranio jedanaesterac Haskiću

Velež i GOŠK zatvorili su "krnje" drugo kolo Premijer lige odigravši 0:0.
Sport / Nogomet | 06. 08. 2023. u 22:43 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Velež nije uspio ponoviti partiju iz prvog kola, kada je zabio Zvijezdu 09 s 5:0, te tako povezati dvije pobjede.

GOŠK je također povratnik u Premijer ligu, ali je očito ozbiljnija momčad i uspjela je odnijeti jedan bod u Gabelu.

GOŠK je u Vrapčiće došao s namjerom obraniti se i uspio je u tome. Velež i GOŠK odigrali su 0:0, s čime su zadovoljniji gosti i upisuju prvi bod u povratničkoj sezoni.

I dok je Velež uglavnom imao loptu u nogama, gosti iz Gabele prijetili su iz kontranapada i iz jednog takvog umalo su zabili. Nihad Šero izašao je sam ispred vratara Veleža i pokušao ga je lobom svladati, no Hadžikić je bio priseban.

I kada se činilo da će se GOŠK obraniti, Velež je u drugoj minuti sudačke nadoknade dobio jedanaesterac. Nakon ubačaja Halilovića lopta je u ruku pogodila Tina Bradaru i sudac Musić pokazao je na bijelu točku.

Jedanaesterac je izveo Nermin Haskić, no vratar GOŠK-a Adnan Bobić, inače bivši vratar Veleža, obranio mu je udarac i donio bod svojoj momčadi. 

GOŠK u sljedećem kolu dočekuje Zvijezdu 09, dok će Velež sigurno pauzirati, jer će se gradski derbi sa Zrinjskim najvjerojatnije odgoditi.

Kopirati
Drag cursor here to close