Rođeni traže novi trijumf

Velež dočekuje ekipu GOŠK-a

"Maksimalno respektiramo protivnika koji je puno kvalitetniji nego što to pokazuje rezultat prve utakmice. Imamo određenih problema oko sastava, jer nam nedostaju neki igrači", naglasio je Jusufbegović.
Sport / Nogomet | 06. 08. 2023. u 00:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prvom kolu su nogometaši Veleža ostvarili sigurnu i uvjerljivu pobjedu. Savladali su Zvijezdu 09 5:0, uz sjajnu statistiku. Njegovi igrači su 22 puta šutirali prema golu protivnika. Ukupno deset puta u okvir gola. Reklo bi se najbolje moguće otvaranje, međutim, to je ipak bila samo jedna utakmica u prvenstvu. Koju su igrači Veleža sasvim sigurno trebali zaboraviti što prije. I okrenuti se novom izazovu, GOŠK-u iz Gabele. GOŠK je teško poražen na startu prvenstva, ali taj rezultat kako kaže trener Veleža Jusufbegović, njegovu ekipu ne smije zavarati.

"Znamo da nas očekuje zahtjevna i teška utakmica, da će nam trebati dosta truda i napora da pobijedimo, te da će nam trebati i pomoć tribina, pozitivna energija. Maksimalno respektiramo protivnika koji je puno kvalitetniji nego što to pokazuje rezultat prve utakmice. Imamo određenih problema oko sastava, jer nam nedostaju neki igrači. Vukčević osjeća određenu bol u zglobu, Hrkać vjerojatno neće biti u kadru, Halilović je upitan. Sve su to sitnice, 5-7 dana, ali ta tri igrača su pod upitnikom. Neki igrači nam se vraćaju. Vehabović je odradio kartone, Hasanović i Pršeš su tu, ali fali im još malo kvalitetnijih treninga. Bit će u kadru, istakao je Jusufbegović.

Utakmica između Veleža i GOŠK-a se igra s početkom u 21 sat na stadionu Rođeni. Glavni sudac je Admir Musić iz Sarajeva.

Kopirati
Drag cursor here to close