Nema euforije

Jusufbegović: Navijači su bili za deset, a mi imamo još dosta posla

Sport / Nogomet | 30. 07. 2023. u 08:03 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako protivnik Veleža na otvaranju prvenstva, povratnik u ligu Zvijezda 09, ne spada u redove atraktivnijih, stadion Rođeni bio je skoro pun u subotu. Navijačima su se igrači Veleža odužili uvjerljivom 5:0 pobjedom. 

"Veliko hvala navijačima, bili su za deset, sjajna podrška i mislim da smo se odužili na najbolji mogući način. Pružili smo sjajno partiju, kontrolirali smo utakmicu od samog početka pa do kraja, kreirali još dosta dobrih prilika i nakon tranzicije i kroz posjed lopte. Ono što raduje jeste da ima još dosta prostora za napredak, nama fali nekoliko igrača koji nisu u formi i koji se nisu oporavili, ono što nas neće zavarati jeste rezultat, jer znamo da imamo još mnogo posla da radimo i možemo da napredujemo i na tome ćemo raditi u narednom periodu”, kazao je trener Veleža Nedim Jusufbegović nakon utakmice, a prenosi SCSport.

Velež je zaigrao s nekoliko novaka u ekipi,a  trojica njih, Kranjc, Šturm i Mlinarić, postizali su golove.

”S obzirom da je prva utakmica i da smo se plašili atmosfere i ambijent kako će reagirati na to, odgovorili su na najbolji mogući način. Ekipa je kreirali dobar ambijent za njih kako bi imali što bolju adaptaciju, čitav tim je bio fantastičan, stručni stožer, uprava i navijači, ovo je bio pečat za dobar rad u prvoj utakmici. Imamo još puno posla, jedan dobar korak, a imamo ih puno za preći.”

Velež je i u idućem kolu domaćin, a u goste mu stiže GOŠK.

“Neće se ništa promijeniti u našem pristupu, mi smo Velež. Mi moramo da igramo na pobjedu bez obzira protiv koga igramo i na kojem mjestu, tako ćemo se postaviti. Respektiramo svakoga, to ćemo pokazati i protiv GOŠK-a, danas smo dali maksimum sebe i tako se moramo pokazati i idućeg tjedna”, zaključio je Jusufbegović.

Kopirati
Drag cursor here to close