U nastavku priprema

Velež bolji od Posušja

Upravo je novajlija Džafić postigao gol odluke za trijumf Veleža. Džafić je dobio priliku od prve minute s obzirom da Haskić na oporavku od ozljede.
Sport / Nogomet | 12. 07. 2023. u 23:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri od tri barem kada je u pitanju pripremni period. Nakon Sloge iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja, Igmana iz Konjica, Velež je upisao pobjedu protiv još jednog premijerligaša, Posušja 1:0. I ovaj put je Nedim Jusufbegović odlučio napraviti određene promjene u postavi.

Opet nije bilo Hrkaća i Haskića koji još uvijek imaju problema sa ozljedama, dok su starteri bili Domić i Halilović. Velež je utakmicu počeo u sastavu: Hadžikić, Oreč, Zvonić (C), Domić, Krajnc, Mlinarić, Šikalo, Vehabović, Halilović, Anđušić i Džafić.

Upravo je novajlija Džafić postigao gol odluke za trijumf Veleža. Džafić je dobio priliku od prve minute s obzirom da Haskić na oporavku od ozljede. Nogometaši Veleža polako privode kraju dio priprema na Kupresu, posljednja utakmica je trebala biti ona protiv GOŠK-a, ali je otkazana. Hoće li pronaći nekog drugog protivnika Velež ostaje da se vidi, tek je poznato kako će generalna provjera Veleža biti protiv Širokog Brijega.

Kopirati
Drag cursor here to close