Novi veznjak

Mihael Mlinarić novi igrač Veleža

Nakon što je prošao omladinske kategorije Slaven Belupa, karijeru je nastavio po niželigaškim klubovima iz Hrvatske. Kustošija, Tehničar, Dubrava, pola sezone je proveo u Gorici, Sloveniji.
Sport / Nogomet | 04. 07. 2023. u 20:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon Klemena Šturma, Adnana Džafića, Stefana Vukčevića, Azura Mahmića, Alena Kranjca i povratnika Demira Pecu, u svlačionici Veleža je od danas još novo lice.

Radi se o Mihaelu Mlinariću koji ima 23 godine, rođenom u Koprivnici
gdje je i počeo svoju karijeru. Nakon što je prošao omladinske kategorije Slaven Belupa, karijeru je nastavio po niželigaškim
klubovima iz Hrvatske. Kustošija, Tehničar, Dubrava, pola sezone je proveo u Gorici, Sloveniji. 

Slijedi povratak u Slaven, ali i ponovni odlazak u Dugopolje na posudbu. Može igrati na poziciji zadnjeg, ali i ofenzivnog veznog.
U prošlo sezoni je postigao pet golova, ukupno je za ekipu iz Dugopolja odigrao 55 utakmica u posljednje tri godine, 38 puta je bio starter, devet utakmica je počeo s klupe. Za Slaven Belupo je odigrao u karijeri 27 utakmica, u posebnom sjećanju je ostao navijačima ovog kluba protiv Hajduka 2021. godine. U tom susretu je Mihael bio jedan od boljih na terenu, a svoju igru je krunisao golom za 3:1. Mlinarić je potpisao ugovor na dvije godine.

Kopirati
Drag cursor here to close