Novajlije postigle tri gola

Velež siguran u provjeri protiv Igmana

Velež je utakmicu počeo u sljedećem sastavu: Hadžikić, Oreč, Šturm, Mahmić, Zvonić, Šikalo, Mlinarić, Vehabović, Anđušić, Krajnc, Haskić.
Sport / Nogomet | 10. 07. 2023. u 00:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu priprema za narednu sezonu, nogometaši Veleža su na Kupresu odigrali i drugu pripremnu utakmicu. Ovaj put je protivnik bio Igman iz Konjica, a Velež je ostvario trijumf 4:0. Sva četiri gola su postignuta u prvom poluvremenu. Za prvi gol se pobrinuo novajlija Mlinarić koji je potpisao za ekipu prije pet dana.

U 13. minuti utakmice dosuđen je jedanaesterac za Velež, zaustavljen je Džafić, koji je siguran s bijele točke. Još jedan novajlija uspio je postići gol u prvom dijelu, gol za 3:0 je djelo Krajnca. Do kraja prvog dijela dosuđen je još jedan jedanaesterac za Velež, ovaj put je realizator bio Anđušić. Igrači Igmana su bili nakon prvog dijela nezadovoljni suđenjem, došlo je do gužve na terenu ali se situacija brzo smirila. U drugom dijelu obojica trenera su napravila veliki broj izmjena.

Velež je utakmicu počeo u sljedećem sastavu: Hadžikić, Oreč, Šturm, Mahmić, Zvonić, Šikalo, Mlinarić, Vehabović, Anđušić, Krajnc, Haskić. Narednu provjeru će Velež imati utorak protiv Posušja.

Kopirati
Drag cursor here to close