Liga prvaka

Večeras u Madridu velikani Real i PSG love četvrtfinale Lige prvaka

Večeras ćemo doznati još dva sudionika četvrtfinala nogometne Lige prvaka. U Madrida domaći Real dočekuje PSG, nakon 0:1 u Parizu, dok je drugi susret bez neizvjesnosti - Manchester City je sav posao odradio u Lisabonu...
Sport / Nogomet | 09. 03. 2022. u 14:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U poslastici večeri nogometna publika će vidjeti okršaj velikana iz Madrida u kojemu Real dočekuje PSG.

Utakmica je na rasporedu u 21 sat, a Parižani u Madrid stižu s prednošću od 1:0 iz prvog susreta u kojemu je pobjednički pogodak zabio Kylian Mbappe u sučevoj nadoknadi.

U drugom susretu nema neizvjesnosti - Manchester City je sav posao odradio u Lisabonu svladavši Sporting s uvjerljivih 5:0 i treba se dogoditi čudo da portugalska momčad uspije nadoknaditi ovako ogromni zaostatak.

"U zadnja tri tjedna dosta smo radili na fizičkoj spremi. Nismo igrali dobro u Parizu, ali uvjereni smo i puni nade da možemo dobro odigrati u uzvratu", rekao je trener Kraljevskog kluba Carlo Ancelotti, javlja HRT.

Hrvatski nogometaš Luka Modrić rekao je kako Real mora odigrati s puno energije ne bi li nadoknadio poraz iz prve utakmice.

"Moramo istrčati na teren s velikom energijom i karakterom", rekao je 36-godišnji Modrić.

Strateg pariške momčadi Mauricio Pochettino respektira Madriđane.

"Izazov je zadržati prednost koju smo ostvarili u prvom susretu. Jako respektiramo Real Madrid, to je klub koji ima 13 titula u Ligi prvaka, to se ne dešava slučajno. Ali ne bojimo se, pokušat ćemo igrati svoju igru", izjavio je u najavi susreta Pochettino.

Kopirati
Drag cursor here to close