Konferencijska liga

Večer propuštenih prilka

Ekipe Moldea, Eintrachta, Bodø / Glimt imaju za čime žaliti nakon prvih utakmica play offa Konferencijske lige.
Sport / Nogomet | 16. 02. 2024. u 00:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Večer u Konferencijskoj ligi je bila vrlo zanimljiva. Nekoliko dvoboja posebno. Norveški klubovi su mogli proći daleko bolje s obzirom na to da je Molde ispustio tri, a Bodø / Glimt dva gola prednosti.

Obrana Legije je izgledala poprilično porozno u prvih pola sata, pa je Molde preko raspoloženog Gulbrandsena i Kaasa nakon 25 minuta igre vodio 3:0. Međutim, gosti su za devet minuta igre u drugom poluvremenu stigli do povoljnog rezultata zahvaljujući golovima Josuéa i Augustyniaka.

Bodø / Glimt je u Amsterdamu do 91. minute vodio 2:0, Grønbæk je bio nezadrživ, a onda je došla sudačka nadoknada. Bjørtuft je skrivio penal, dobio je i crveni karton, pa su van den Boomen i Berghuis u 97. minuti utakmice spasili Ajax.

Dva gola prednosti je ispustio i Eintracht. Chaïbi i Kalajdžić su osigurali veliku prednost gostima, koju su anulirali Rasmussen i Nilsson na radost navijača vodeće ekipe Belgijske lige, Union Saint-Gilloisea.

Minimalne pobjede u prvom utakmicama su ostvarile ekipe Olympiakosa i Maccabi Haife protiv Ferencvaroša i Genta, dok je Sturm razbio Slovan 4:1. Servette i Ludogorets su odigrali utakmicu bez golova.

Kopirati
Drag cursor here to close