Nogomet je strast

VIDEO I Mourinho potpisao ugovor na stadionu Fenera

"Osjećam veliku odgovornosti prema vama, sada sam do vaše obitelji. Nogomet je strast i nema boljeg mjesta za osjetiti tu strast", dodao je Mourinho
Sport / Nogomet | 02. 06. 2024. u 19:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Večer prije smo ga gledali kao stručnog komentatora finala Lige prvake. Danas je već bio na letu za Istanbul. Bolje rečeno u helikopteru, kako bi spektakl bio potpun. Ovaj 61-godišnjak će zamijeniti Ismaila Kartala, koji je napustio Fenerbahçe u petak. Mourinho je bez posla otkako ga je Roma u siječnju otpustila nakon dvije i pol sezone na klupi ovog kluba.

Veliki broj navijača je dočekao Portugalca koji je ugovor potpisao na samom stadionu. Što baš nije čest slučaj. Na predstavljanju Mourinha govorio je predsjednik Fenerbahçea Ali Koc:

Video: Fenerbahçe dočakao Mourinha 

"Već imamo veoma jak sastav i nadamo se da ćemo zadržati sve igrače. U suštini mi smo pravi šampioni ove sezone. Jose je jedan od top pet trenera na svijetu. Izabrao je nas. Imamo svjetskog trenera. Ovo vam najbolje pokazuje na koji nivo želimo ići s Fenerbahçeom

"Želim vam zahvaliti na vašoj ljubavi, ljubavi koju sam osjetio od prvog trenutka kada je moje ime prvi put povezano s Fenerbahçeom. Trenera najviše volite nakon pobjeda, ja osjećam da mene volite već sada. Osjećam veliku odgovornosti prema vama, sada sam do vaše obitelji. Nogomet je strast i nema boljeg mjesta za osjetiti tu strast", dodao je Mourinho.

Kopirati
Drag cursor here to close