Neugodne scene za voditeljicu

VIDEO I Carragher svojom izjavom u programu prešao granicu

Ono što je Jamie Carragher izjavio nakon utakmice Arsenala i Porta šokiralo je sve, kako same aktere emisije tako i gledatelje ispred malih ekrana.
Sport / Nogomet | 14. 03. 2024. u 11:12 Robert Rezo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije ovo prvi put da se Carragher nalazi u centru pozornosti zbog svojih istupa u medijima. Sky Sports je 2018. godine suspendirao nekadašnjeg engleskog igrača jer je pljunuo u smjeru 14-godišnje djevojčice nakon što je njegov Liverpool izgubio od Manchester Uniteda. To je pravdao kao afektivnom reakcijom jer je bio bijesan nakon utakmice.

Ekipa CBS Sportsa koju predvodi Kate Abdo kao voditeljica uz sugovornike, bivše nogometaše, Thierry Henryja, Jamieja Carraghera i Micaha Richardsa postala je viralna posljednje vrijeme.

Ono što krasi ovu četvorku je humor, smiješna interakcija, a uz to profesionalni dio ne izostaje. U rekordnom vremenu postali su planetarno popularni, a njihove emisije rado prate milijuni ljudi. No, da nije uvijek sve bajno, imali smo prilike vidjeti nakon utakmice Arsenal-Porto.

Naime, ekipa CBS-a je na uzvratnoj utakmici Arsenala i Porta susret i emisiju odrađivala izravno s terena, ne iz studija kako se većina emisija odvija. Cijeli program ide uživo i iznimno je važno biti primjeren za široke mase u svojim izjavama. Ono što je Jamie Carragher izjavio nakon utakmice Arsenala i Porta šokiralo je sve, kako same aktere emisije tako i gledatelje ispred malih ekrana.

Arsenalov prolazak u četvrtfinale bio je glavna tema ove emisije, s obzirom na to da su emisiju emitirali izravno s Emiratesa. Nakon završetka utakmice gost ovoj četvorci je bio Bukayo Saka koji je kratko prokomentirao utakmicu i odnos sa legendom Arsenala, Thierry Henryjem gdje je izjavio kako ga Francuz pomno prati i da mu se često javlja i šalje poruke podrške, a isto tako i kritike kada je to potrebno.

Nakon toga dogodila se komična situacija. Carragher je ponio repliku domaćeg dresa Arsenala i natjerao bivšeg igrača Manchester Cityja i svog kolegu sugovornika, Micaha Richardsa, da tijekom utakmice Topnika i Porta nosi dres Manchesterovog rivala. Kada se Saka pridružio sjajnoj družini, Carragher ga je upitao tko bi trebao obući ovaj dres, a mladi engleski veznjak prstom je pokazao na bivšeg stopera Liverpoola i zatražio da ga on obuče, što je Carragher u duhu zabave sa smiješkom na licu prihvatio.

Nisi vjerna svom dečku

Kada je Saka otišao put svlačionice emisija se po svom programu nastavila. Komentirali su utakmicu i analizirali situacije, sve dok Carragher nije napomenuo kako je sljedeći koji mora obući ovaj dres Henry, a da će, kao "šećer na kraju", domaći dres Topnika obući voditeljica Kate Abdo.

Ona je na to u šali kratko odgovorila: "Ne, ja sam vjerna", aludirajući na to kako je ona žestoki navijač Manchester Uniteda i da ne postoji svijet u kojem bi odjenula dres Arsenala.

Nakon toga uslijedio je potpuno bespotreban komentar Carraghera, koji je nepromišljeno odgovorio: "Ali zato nisi Maliku". Potom je nastao muk između sugovornika i nastala je kratka neugodna tišina.

Svi su se gledali u čudu, da bi Kate nadodala kako je ovo bilo potpuno bespotrebno da bi Carragher, kopajući se sve dublje u problem koji je stvorio kazao: "Pa nisi ga ni spomenula u emisiji."

Bespotreban komentar

Oni koji prate duže ovu emisiju vjerojatno su svjesni da je ovaj komentar Carraghera bio šaljivog karaktera i da on nije stvarno mislio ono što je rekao. S obzirom na to da ova ekipa djeluje više godina zajedno, stvorili su svoje interne šale i doskočice koje su zabavljale gledatelje diljem svijeta, ali ovaj je komentar nekadašnjeg Liverpoolovog defenzivca prešao granicu.

Zbog ove se izjave Jamie našao na meti brojnih kritika ljubitelja ove emisije putem društvenih mreža, optužujući ga kako je doveo Abdo u vrlo neugodnu situaciju i da je komentar bio u najmanju ruku neprimjeren.

Video: Kako je to izgledalo u programu 

Također se oglasio i Richards Keys preko društvenih mreža, nekadašnji novinar Sky Sportsa koji je smatrao kako je Carragher otišao predaleko: "Smatram kako je Kate izniman profesionalac. Nemam pojma na što insinuira Carragher, ali je prešao granicu, po tko zna koji put. Do kada će se ovo tolerirati?" Svoj komentar je zaključio sa: "Kate zaslužuje bolje."

Nije mu ovo prvi incident

Nije ovo prvi put da se Carragher nalazi u centru pozornosti zbog svojih istupa u medijima. Sky Sports je 2018. godine suspendirao nekadašnjeg engleskog igrača jer je pljunuo u smjeru 14-godišnje djevojčice nakon što je njegov Liverpool izgubio od Manchester Uniteda. To je pravdao kao afektivnom reakcijom jer je bio bijesan nakon utakmice.

Tko je mistični Malik?

Malik Scott je bivši američki boksač teške kategorije i sadašnji trener Deontaya Wildera. Kate je nedavno putem društvenih mreža ovu vezu označila službenom nakon što su Micah Richards i Jamie Carragher nekoliko puta u prošlim emisijama voditeljicu CBS-a "zadirkivali" pitanjima o boksaču.

Ipak nema zle krvi

Večerašnjom emisijom uoči preostale dvije utakmice osmine finala Lige prvaka prikazale su da Abdo i Carragher, unatoč njegovim izjavama, nisu na ratnoj nozi. U večerašnjoj najavi gostiju, Kate je na originalan način predstavila svoje sugovornike, kao tri brata, troje djece.

Pa je tako svoju najavu počela s Henrykom: "Thierry Henry, naravno, zlatno dijete koje ne pravi greške. Uvijek kaže pravu stvar i on je najstariji brat koji predstavlja primjer ponašanja za sve nas. Osoba na koju se ugledamo."

Nakon njega je krenula s Carragherom:

"Onda dolazi srednje dijete, Jamie Carragher. Onaj koji smatra da nema dovoljno pažnje, stoga je spreman reći bilo što da se nađe u centru pozornosti. Pretjera li nekada? Itekako." 

U nastavku je na perfidan način otkrila u kakvom su odnosu nastavljajući se:

"Je li se ispričao?  Da. Ipak, svi imamo tog jednog napornog člana obitelji kojeg ipak volimo i prihvaćamo takvog kakav je."

Potom je završila s Richardsom: "Onda dolazi mali brat. Glasan, ali simpatičan Micah Richards. Onaj na čiji se račun uvijek šalimo, ali istovremeno ga obožavamo i volimo. Svačiji miljenik."

Onda je zaključila cijelu priču s izjavom:

"Znate što? Kao svaka dobra obitelj držimo se zajedno. Tako da evo nas, novi dan i nova emisija. Drago mi je da vas sve vidim."

Očito je da je problem između Abdo i Carraghera riješen, ako ga je uopće bilo. Iako vjerojatno jest, ali svjesna je i sama voditeljica da osoba s kojom surađuje već tri i pol godine nije mislio ništa loše, već je u svom stilu prešao granicu. Ovoga puta debelo preko dozvoljene linije, ali ipak se udostojio ispričati tako da vjerujemo kako se odnos ove sjajne četvorke neće mijenjati i da ćemo ih i dalje moći gledati u punom sjaju, smijati se njihovim doskočicama, ali i naučiti puno od velikih profesionalaca i igrača kakvi su sami i bili.

Kopirati
Drag cursor here to close