Pišu azijski mediji

Vahi se "smiješi" novi angažman

Halilhodžić je Maroko odveo na Svjetsko prvenstvo, no dobio je otkaz uoči natjecanja, nakon što se posvađao s nekolicinom zvijezda.
Sport / Nogomet | 27. 01. 2023. u 11:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vahid Halilhodžić je na korak do toga da ponovno bude izbornik. Azijski mediji pišu kako tehnički direktor južnokorejskog saveza Michael Muller traži nasljednika Portugalca Paula Benta na klupi te reprezentacije, a izbor je navodno pao na bivšeg izbornika Maroka.

Halilhodžić je Maroko odveo na Svjetsko prvenstvo, no dobio je otkaz uoči natjecanja, nakon što se posvađao s nekolicinom zvijezda, koje je njegov nasljednik Walid Regragui vratio u momčad pa izgubio od Hrvatske (1:2) u utakmici za treće mjesto.

Halilhodžiću je to bio treći put da ne ide na Svjetsko prvenstvo s reprezentacijom s kojom ga je izborio. Uoči Svjetskog prvenstva 2010. dobio je otkaz u Obali Bjelokosti, a 2018. u Japanu. Jedino je Alžir poveo na SP 2014. godine.

Podsjetimo, Južna Koreja bila je iznenađenje na Svjetskom prvenstvu u Kataru. U skupini G remizirala je s Urugvajem (0:0), izgubila od Gane (2:3) i u odlučujućoj utakmici šokantno pobijedila Portugal (2:1), plasiravši se u osminu finala, gdje ju je uvjerljivo izbacio Brazil (1:4), piše Index.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close