Lille će u sezoni imati čak četiri različita dresa

Vaha "nacrtao" novi dres Lillea

Kao trener između ostalih vodio Lille između 1998. i 2002. godine. Tada nije osvojio trofej, ali je ostavio dubok trag i njegovo se ime i danas rado spominje u gradu.
Sport / Nogomet | 28. 09. 2023. u 20:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S Vahom je Lille prvi put izborio Europu 2001. godine. Eliminirali su Parmu u trećem kolu kvalifikacija. Rekli bismo da je nogometna Europa upoznala klub iz Lillea upravo tada. Zato nije iznenađenje, što se Vahida Halilhodžića ovaj klub sjeti u važnim trenucima.

Tako je bilo ovaj put kada se krenulo u prezentiranje nove kolekcije dresova. Ovo je prvi put u povijesti da će Lille u sezoni imati čak četiri različita dresa, a ova garnitura je uglavnom plave boje i odaje počast najpoznatijim gradskim trgovima. Proslavljeni BiH stručnjak pojavljuje se u predstavljanju na samome kraju.

Kao trener između ostalih vodio Lille između 1998. i 2002. godine. Tada nije osvojio trofej, ali je ostavio dubok trag i njegovo se ime i danas rado spominje u gradu. Halilhodžić je trenutno bez trenerskoj angažmana, a posljednji je imao u reprezentaciji Maroka koju je odveo na SP-u Katar nakon čega je smijenjen.

Posljednjih se dana njegovo ime povezivalo s mogućim preuzimanjem izborničke klupe reprezentacije BiH, ali posao se nije realizirao.

Kopirati
Drag cursor here to close