Reprezentacija BiH

Vaha spreman pomoći: Hrvatska bi nam trebala biti primjer

"Momci su toliko privrženi, angažirani za taj dres, volio bih da i mi imamo isti pristup dresu kao oni", rekao je popularni Vaha.
Sport / Nogomet | 12. 09. 2023. u 17:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je u ponedjeljak na gostovanju kod Islanda (1:0) i tako je praktično ostala bez prilike za odlazak na EURO kroz kvalifikacije.

Tim povodom Dnevni avaz razgovarao je s Vahidom Halilhodžićem koji je istaknuo kako je itetako spreman pomoći reprezentaciji BiH te naglasio kako će uskoro "sjesti na kavu" s čelnicima NS BiH, kako bi im dao svoje viđenje situacije.

"Ja sam uvijek spreman pomoći mojoj državi. Imam privatne razloge za dolazak u BiH. Vjerojatno može doći do toga da popijemo kavu, da ja dam svoje mišljenje o svemu tome, o tome kako bih ja to možda uradio", istaknuo je Halilhodžić.

Kako ističe, može pomoći kada osjeti "da imaju viziju".

"Treba napraviti određeni kodeks i gdje god sam radio na taj način, imao sam uspjeh. Nekad kada gledam reprezentaciju BiH imam osjećaj da im fali borbenosti, tog damara, te želje i volje. Možda se varam, ali za nas bi trebala biti primjer reprezentacija Hrvatske. Momci su toliko privrženi, angažirani za taj dres, volio bih da i mi imamo isti pristup dresu kao oni", rekao je popularni Vaha.

Kopirati
Drag cursor here to close