Srijeda, 18 sati

Uzvrat finala Kupa, u drugoj utakmici "od nule"

U srijedu će Mostar SG i HFC Zrinjski igrati uzvrat finala Kupa BiH, ali sada će HFC Zrinjski biti domaćin.
Sport / Nogomet | 04. 05. 2021. u 10:20 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu će uzvratni susret finala Kupa Bosne i Hercegovine u futsalu igrati Mostar Stari Grad i HFC Zrinjski. Prvi susret završio je s 4:4, no ovaj put će HFC Zrinjski biti domaćin.

Iako je Zrinjski neporažen napustio Sjeverni logor, favorit je i dalje novi prvak Bosne i Hercegovine.

"Napravili smo dobar posao u prvom susretu, međutim znamo koga imamo za protivnika. U revanšu ćemo morati biti još bolji, odlučniji i koncentriraniji. Dobro smo se pripremili za utakmicu i spremni smo da damo sve od sebe kako bismo došli do povoljno rezultata. Možemo računati na sve igrače, osim na Darka Raguža koji je jesenas u Kupu nastupio upravo za Mostar SG. Ostali momci su spremni i nadamo se najboljem", kazao je trener Zrinjskog Danijel Karačić.

Video: U prvoj utakmici bilo 4:4

Mostar SG u Premijer ligi oba puta je pobijedio Zrinjski, uključujući i 10:1 pobjedu upravo u dvorani na Bijelome brijegu.

"Iskreno, očekivali smo povoljniji rezultat u prvom meču. Većim dijelom utakmice smo i imali prednost, ali je na kraju protivnik uspio da izjednači rezultat. U proteklih sedam dana smo se odmorili, trenirali i analizirali prvi meč, tako da potpuno spremni dočekujemo revanš. Ne odustajemo od našeg cilja, a to je dupla kruna", rekao je trener Mostara Ivan Božović.

Utakmica se igra u srijedu u 18 sati, a prijenos se može pratiti i na YouTube kanalu Nogometnog saveza BiH.

 

Kopirati
Drag cursor here to close