Finale Kupa

Iznenađenje u prvoj utakmici: HFC Zrinjski izvukao remi kod prvaka!

U prvoj utakmici finala Kupa Bosne i Hercegovine u futsalu, između Mostara Stari Grad i HFC Zrinjski, nije bilo pobjednika (4:4).
Sport / Nogomet | 28. 04. 2021. u 19:46 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U finalu Kupa Bosne i Hercegovine odluka o novom pobjedniku past će u uzvratnoj utakmici. Naime, novopečeni prvak Bosne i Hercegovine Mostar Stari Grad i HFC Zrinjski odigrali su 4:4 u prvoj utakmici, tako da se u drugu utakmicu ulazi praktično od početka.

U finalu se igra na dvije utakmice i gol razliku, što ostavlja velike šanse Zrinjskom da ipak osvoji naslov Kupa i to u sezoni u kojoj je ispao u federalnu ligu.

Ipak, Mostar Stari Grad i dalje ostaje apsolutni favorit, iako je ovo bio prvi slučaj ove sezone da nisu pobijedili u utakmici s bilo kim osim s tuzlanskim Salinesom, koji ih je jedini pobijedio u ligi.

Bilal Jelić pogodio je dvaput za novog prvaka države, a po jedan gol su dodali Vladan Vesić i Marijo Aladžić iz kaznenog udarca. Kod Zrinjskog je dva gola postigao Adnan Kalajdžić, jedan iz kaznenog udarca, te jedan Ivan Sušac, a još jedan gol u svoju mrežu poslao je golman domaćih Stanislav Galić.

Uzvrat se igra iduće srijede u dvorani na Bijelome brijegu.

Kopirati
Drag cursor here to close