Futsal

Finale Kupa: Mostar SG po duplu krunu, HFC Zrinjski po spas sezone

U dvorani “Midhat Hujdur-Hujka“ u Mostaru u srijedu s početkom u 18:00 sati bit će odigran prvi susret finala Futsal Kupa Bosne i Hercegovine.
Sport / Nogomet | 27. 04. 2021. u 14:56 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sastaju se Mostar Stari Grad i HFC Zrinjski, mostarski klubovi koji imaju posve oprečnu sezonu. I dok je Mostar SG nedavno postao prvak BiH, HFC Zrinjski je ispao iz Premijer lige. 

“Trudimo se da ekipu regeneriramo fizički, ali i psihički nakon zahtjevnih utakmica u prvenstvu. Nećemo u finalu moći računati na Marina Sesara koji je u Kupu već nastupio za Brotnjo. Zbog ozljeda su upitni Anel Radmilović i Marijo Aladžić, te ćemo sutra znati da li će oni istrčati na parket. Bez obzira na to sve, mi ne odustajemo od našeg cilja, a to je dupla kruna. Neće nas zavarati i to što je Zrinjski ove sezone ispao iz lige. To je kvalitetna ekipa, a gradski derbiji nikad nisu laki. Nadamo se da ćemo odigrati još jedan kvalitetan meč i pokušat ćemo da napravimo razliku koja bi nam omogućila rasterećeniji ulazak u uzvrat”, rekao je trener domaće ekipe Ivan Božović 

Kapetan Zrinjskog Ivan Drežnjak očekuje da on i njegovi suigrači pruže maksimum.

“Sastajemo se sa prvakom države i ekipom koja cilja duplu krunu. Mi smo ranije završili prvenstvo, tako da možda i nismo u najboljoj natjecateljskoj formi u ovom trenutku. Ove godine smo u Kupu već napravili zapažen rezultat i nije mala stvar ostvariti plasman u finale. Mostar SG je sigurno favorit u ovom finalnom dvomeču, ali mi ćemo pružiti naš maksimum i ne predajemo se unaprijed. Vjerujem da smo svi spremni i potrudićemo se da odigramo što bolju utakmicu”, rekao je Drežnjak.

Finale se igra na dvije utakmice, a uzvrat je u dvorani “BIjeli brijeg”. 

Kopirati
Drag cursor here to close