Champions League

Uvjerljiva pobjeda PSG-a nad Milanom, Borussia (D) bolja od Newcastlea

U dvoboju 3. kola skupine F Lige prvaka PSG je na Parku prinčeva s 3:0 svladao Milan. Drugi dvoboj u ovoj grupi bio je onaj između Newcastlea i Borussije Dortmund, tamo su slavili gosti (0:1).
Sport / Nogomet | 25. 10. 2023. u 23:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najatraktivnija utakmica večeri u Ligi prvaka bio je sraz između PSG-a i Milana u skupini F koji je završio uvjerljivom pobjedom domaćina od 3:0.

Drugi dvoboj u ovoj grupi bio je onaj između Newcastlea i Borussije Dortmund, tamo su slavili gosti (0:1) pa je tako PSG preuzeo prvo mjesto, preskočivši Engleze koji su bili vodeći nakon dva kola.

PSG je poveo u 32. minuti sjajnim pogotkom Kyliana Mbappea s ruba kaznenog prostora. Na 2:0 je povisio Randal Kolo Muani u 53. minuti, a točku na i stavio je Lee Kang-In u 89. minuti. GOLOVI

Milan tako niti u trećem susretu nije uspio zabiti gol.

U drugom susretu gledali smo sjajan nogomet, a junak susreta bio je gostujući vratar Gregor Kobel koji je izluđivao domaćina. Kada je i on već bio svladan, Borussiju je spašavao okvir gola, u posljednjim minutama susreta Svrake su dva puta gađale prečku.

Borussia je zaprijetila već u trećoj minuti, Donyell Malen je pucao, ali je Nick Pope zaustavio njegov udarac. Minutu kasnije uzvratio je Anthony Gordon, ali je i Gregor Kobel bio spreman. Malen i Gordon su pucali i u 10. i 12. minuti, ali bez uspjeha.

Gosti su poveli u završnici prvog dijela nakon brze kontre. Nico Schlotterbeck je odlično dodao u kazneni prostor do Felixa Nmecha koji je pogodio za 1:0. U 53. minuti su Svrake imale još jedan zicer, no Kobel je obranio udarac Calluma Wilsona.

U 87. minuti Wilson je svladao švicarskog vratara, no pogodio je prečku. Okvir gola je pogodio i Gordon u sudačkoj nadoknadi.

Najzanimljiviji detalji OVDJE

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close