Niželigaš

Utakmicu Luksemburga i BiH sudi Latvijac Andris Treimanis

Treimanis dolazi iz slabije lige i nema značajnijih utakmica te nije ostavio traga u UEFA-i u svojih 13 godina karijere.
Sport / Nogomet | 15. 11. 2023. u 18:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reprezentacija Bosne i Hercegovine će u Luksemburgu odigrati utakmicu devetog kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo, a UEFA je odabrala suce za ovaj susret.

Glavni sudac će biti Andris Treimanis iz Latvije, a asistirat će mu sunarodnjaci Haralds Gudermanis i Aleksejs Spasennikovs.

Četvrti sudac je također iz Latvije Aleksandrs Golubevs, kao i asistent VAR sucu Kristaps Ratnieks. VAR sudac će biti Dennis Higler iz Nizozemske.

Treimanis dolazi iz slabije lige i nema značajnijih utakmica te nije ostavio traga u UEFA-i u svojih 13 godina karijere.

U sjećanjima nogometnih fanova s ovih prostora ostao je zbog dosuđenog penala na prošlogodišnjem susretu Salzburga i Dinama kada su iz Zagreba smatrali da su oštećeni.

Ove sezone je sudio dvije utakmice Europske lige. Na meču Olympiacosa i West Hama podijelio je devet žutih kartona, dok je na duelu Sheriffa i Rome osim pet žutih dodijelio i crveni karton.

Podsjetimo, utakmica između Luksemburga i BiH igra se na stadionu Luxembourg kapaciteta 9.386 mjesta s početkom u 20:45 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close