Roy Keane

"Unitedov nedostatak ambicija pod Mourinhom je zastrašujući"

Bivši kapetan ističe kako je strašno čuti menadžera Uniteda kad govori kako je četvrto mjesto ostvarivo, ali realno oni su tu gdje jesu...
Sport / Nogomet | 16. 12. 2018. u 23:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši kapetan Manchester Uniteda Roy Keane izjavio je kako je  "zastrašujući" nedostatak ambicije koju je pokazala momčad Josea Mourinha u porazu protiv Liverpoola od 3:1.

Nakon poraza svoje momčadi Mourinho je izjavio kako se Manchester United i dalje može nadati osvajanju četvrtog mjesta, ali Keane smatra da je stanje u klubu alarmantno.

Bivši kapetan ističe kako je strašno čuti menadžera Uniteda kad govori kako je četvrto mjesto ostvarivo, ali realno oni su tu gdje jesu.

"Stvarnost je ono što smo vidjeli, oči ne lažu. Vidjeli ste ekipu Manchester Uniteda, pretpostavljam da je četvrti mjesto vjerojatno najbolje što mogu dostići", izjavio je Keane za Sky Sports.

"Pogledate li današnji tim, a upravo ste pali s Mjeseca i ne poznajete United ili se ne razumijete u nogomet, kazali biste kako je to prosječna momčad Premier lige", ogorčeno je dodao Roy Keane.

On smatra kako neki od današnjih igrača jednostavno nisu klasa za Manchester United, stoga je besmisleno biti previše kritičan.

Postizanje cilja, plasman na četvrtu poziciju, je u ovome trenutku jedina solucija, ali uspoređivati Manchester United iz 80-tih i ovaj današnji, za Keanea nema nimalo smisla.

Video: Manchester United vs Liverpool 1-3 Highlights & Goals 2018 HD

Evidentno je da trener Mourinho ima puno problema u ekipi, ali Paul Pogba je zasigurno najveći od tih problema. Već je treću utakmicu zaredom ostavljen na klupi, što znači da nije u pitanju kvaliteta samog igrača, jer Pogba je zasigurno jedan od najboljih nogometaša današnjice.

Roy Keane smatra kako Manchester United neće prodati Pogbu u siječnju, ali na ljeto je za očekivati da će Francuz po drugi put potražiti izlazna vrata stadiona Old Trafford.

Ujedno, vrlo mali su izgledi da na trenerskoj klupi Uniteda ostane Jose Mourinho. To znači još jedan pokušaj rekonstrukcije Crvenih vragova, a konkurencija među elitom Premier lige sve više odmiče. Kako kadrovski, tako, čini se, i organizacijski.

Kopirati
Drag cursor here to close