Neymar Jr

Umjereni optimizam u PSG-u po pitanju nastupa Neymara protiv Reala

Trener PSG-a Unai Emery bio je u ponedjeljak umjereno optimističan o mogućem povratku Neymara u Ligi prvaka 6. ožujka, ali se nada kako liječnici do tada mogu puno učiniti.
Sport / Nogomet | 26. 02. 2018. u 23:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čini se da u Parizu mogu odahnuti nakon što je sinoćnja ozljeda Neymara protiv Marseillea izgledala prilično zastrašujuće. Prve pretrage u bolnici pokazale su da Neymar nema nikakvu frakturu gležnja niti ozbiljnije uganuće.

Brazilac je svejedno ostao u bolnici, kako bi se sljedećih 48 moglo pozorno promatrati situaciju u vezi s njegovim gležnjem koji je stradao u jednom duelu u 77. minuti sa suparničkim igračem Bouna Sarrom.

Kako god, očekuje se da Neymar bude izvan stroja barem tjedan dana, a provest će se još dodatne pretrage kako bi se utvrdila točna težina ozljede. On sam se pohvalio na svom Instagramu kako mu noga sad izgleda. Ovako čvrsto uvezana i bandažirana, ne pruža puno nade za brz oporavak, reklo bi se.


Tako će ponajbolji svjetski nogometaš propustiti novu utakmicu s Marseilleom, ovaj put u četvrtfinalu Liga kupa koje se igra u srijedu.

No potvrde li se prvotni nalazi da ozljeda nije tako teška kako se u prvi mah činilo, Neymar bi trebao biti na raspolaganju Emeryju za uzvrat osmine finala Lige prvaka s madridskim Realom koji je na rasporedu 6. ožujka.

Upitan što misli o tome hoće li Neymar ipak zaigrati protiv Reala u uzvratnoj utakmici, Zindedine Zidane je novinarima kazao kako se iskreno nada povratku Brazilca te kako bi to bilo najbolje za nogomet i ovu utakmicu od najvećeg značaja za oba kluba.

Trener PSG-a Unai Emery bio je u ponedjeljak umjereno optimističan o mogućem povratku Neymara u Ligi prvaka 6. ožujka, ali se nada kako liječnici do tada mogu puno učiniti.

Koliko je Neymar važan za PSG, posvjedočit će 29 golova koje je u ovoj sezoni postigao u isto toliko nastupa za Parižane. U Ligi prvaka bio je strijelac sedam puta do sada. Podsjećamo kako PSG juri zaostatak iz prve utakmice od 1:3.

Kopirati
Drag cursor here to close