Ozljeda Neymara

Veliki problemi za PSG uoči utakmice s Real Madridom?

"Šteta je što smo u završnici utakmice izgubili vrlo bitnog igrača. Sramota je to, jer to nije nogomet", prilično oštar bio je Neymarov suigrač i sunarodnjak, Thiago SIlva.
Sport / Nogomet | 26. 02. 2018. u 09:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sinoć je Paris Saint-Germain slavio u derbiju protiv Marseillea s visokih 3:0, ali nikome nije bilo do slavlja nakon utakmice.

Ozljeda Neymara zasjenila je uspjeh momčadi Unaija Emeryja, ali čini se da u Parizu mogu odahnuti.

Prve pretrage u bolnici pokazale su da Neymar nema nikakvu frakturu gležnja niti ozbiljnije uganuće.

Brazilac je svejedno ostao u bolnici, u sljedećih 48 sati pozorno će promatrati situaciju oko njegovog gležnja koji je stradao u jednom duelu u 77. minuti sa suparničkim igračem Bouna Sarrom.

Kako god, očekuje se da Neymar bude izvan stroja barem tjedan dana, a provest će se još dodatne pretrage kako bi se utvrdila točna težina ozljede. On sam se pohvalio na svom Instagram storyju kako mu noga sad izgleda.

Tako će ponajbolji svjetski nogometaš propustiti novu utakmicu s Marseilleom, ovaj put u četvrtfinalu Liga kupa koje se igra u srijedu, prenosi Goal.com.

No potvrde li se prvotni nalazi da ozljeda nije tako teška kako se u prvi mah činilo, Neymar bi trebao biti na raspolaganju Emeryju za uzvrat osmine finala Lige prvaka s madridskim Realom koji je na rasporedu 6. ožujka.

"Šteta je što smo u završnici utakmice izgubili vrlo bitnog igrača. Sramota je to, jer to nije nogomet", prilično oštar bio je Neymarov suigrač i sunarodnjak, Thiago SIlva.

"Glavni sudac je trebao reagirati!", smatra brazilski stoper referirajući se vjerojatno na činjenicu da je Neymar bio svojevrsna meta igračima Marseillea jer je fauliran čak osam puta na jučerašnjoj utakmici.

Oglasio se i "krivac", Bouna Sarr, koji tvrdi kako u njegovom startu nije bilo ni najmanje namjere da ozlijedi suparnika.

"Neymar? Ja sam jedino vidio da sam igrao loptom. Nisam uopće ušao u start da bih ga ozlijedio, to nije moj način igranja. Navodno je iskrenuo gležanj. Žao mi je, ali to se događa", kaže Sarr.

Kopirati
Drag cursor here to close