Loša atmosfera slabi rezultati

U taboru Južne Koreje se potukli zbog stolnog tenisa

Son tražio da Jürgen izostavi iz rostera Kang-in Leea, što njemački stručnjak nije napravio. Južna Koreja je izgubila, pa se naravno i Klinsmann našao pod velikim pritiskom, jer stvari nije držao pod kontrolom u Kataru.
Sport / Nogomet | 14. 02. 2024. u 15:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od Južne Koreje se daleko više očekivalo na nedavno završenom Azijskom prvenstvu, daleko više nego što su ponudili. Razočarao je
i Jürgen Klinsmann kao novi izbornik.

Obično nakon završetka velikih turnira iz tabora onih koji su prije početka bili favoriti, isplivaju informacije o tome što se dešavalo u ekipi, kakva je atmosfera bila, što je sve utjecalo na loš rezultat. Tako je i sada bilo s Južnom Korejom.

U centru pažnje je bila najveća zvijezda reprezentacije, Son Heung-min koji je ozlijedio prst u svađi koja je nastala večer prije polufinalnog susreta s Jordanom.

Kang-in Lee, igrač PSG-a je nešto ranije odustao od večere kako bi otišao igrati stolni tenis. To se očito nije dopalo Son Heung-minu koji je tražio da Lee i pojedini igrači koji su krenuli igrati stolni tenis malo smanje doživljaj. Da se vrate i večeru privedu kraju kao zajednička ekipa. Krenulo je od verbalnog duela, sve je preraslo u naguravanje i skoro veću tučnjavu. Son je uhvatio Kang-in Lee za kragnu, ovaj ga je udario po ruci, pa je tek sada jasno zbog čega se na utakmici protiv Brightona igrač Tottenhama imao srednji prst i kažiprst u zavoju. Nakon što se situacija smirila.

Son tražio da Jürgen izostavi iz rostera Kang-in Leea, što njemački stručnjak nije napravio. Južna Koreja je izgubila, pa se naravno i Klinsmann našao pod velikim pritiskom, jer stvari nije držao pod kontrolom u Kataru. Navodno je Jürgen otišao vez za SAD gdje živi posljednje vrijeme i vrlo vjerojatno je njegova priča s ovom reprezentacijom završena.

Kopirati
Drag cursor here to close