Novi trener

U novoj sezoni HFC Zrinjski vodit će Vladimir Vladisavljević

Vladimir je legenda futsala i jedan od najboljih strucnjaka. Iza njega je velika igracka, a pred njim trrenerska karijera u kojoj je je već jednom vodio Zrinjski.
Sport / Nogomet | 20. 08. 2023. u 19:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U novoj sezoni HFC Zrinjski vodit će svima poznato lice futsala, Vladimir Vladisavljević.

''Čast mi je ponovo biti na klupi Zrinjskog. U mom prethodnom mandatu borili smo se za pokale i osvajali ih,dok sada imamo drugi cilj pred nama,a to je povratak Zrinjskog u vrh BiH futsala, odnosno Premier ligu. Uz dobru viziju,kvalitetno odrađen plan i program priprema te maksimalno iskorišten roster igrača, mišljenja sam da imamo realne šanse to i ostvariti'', rekao je Vladisavljević.

Dodaje i da svi imaju isti cilj, a to je ''vratiti Zrinjski tamo gdje pripada i zbog toga se prihvatio ovoga posla.''

Vladimir Vladisavljević je legenda futsala i jedan od najboljih stručnjaka. Iza njega je velika igračka, a pred njim trenerska karijera u kojoj je je već jednom vodio Zrinjski.

''Drago nam je što smo uspjeli dovesti veliko fustal ime za trenera. Vlado je veliki stručnjak u kojega vjerujemo. Već smo pri kraju pregovora s nekoliko pojačnja s kojim bi krenuli u novu sezonu. O tome ćemo u narednom razdoblju. Cilj nam je plasman u play off za Premier ligu'', poručili su iz Kluba.



Kopirati
Drag cursor here to close