Nakon gafa UEFA-e

U Interu reagirali sarkastično, dok je Guardioli ponovljeno izvlačenje OK

Inter je jedan od klubova koji su najgore prošli u ponavljanju postupka. Umjesto protiv Ajaxa sad će morati igrati protiv Liverpoola.
Sport / Nogomet | 14. 12. 2021. u 00:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve se glasnije priča o gafu koji se dogodio u Nyonu na ždrijebu Lige prvaka, a posebno su nezadovoljni klubovi koji su u ponovljenom izvlačenju dobili težeg protivnika.

Inter je jedan od klubova koji su najgore prošli u ponavljanju postupka. Umjesto protiv Ajaxa sad će morati igrati protiv Liverpoola.

Klub iz Milana se na sarkastičan način oglasio na Twitteru na blamažu Uefe.

"Turistički vodič za Amsterdam na prodaju. Nema gubljenja vremena", napisali su iz Intera označivši Benficu (igrat će s Ajaxom) uz poruku da ponudu uzmu u obzir.

S druge strane, Pep Guardiola, trener Manchester Cityja ima razumijevanja za UEFA-u.

Prije drugog ždrijeba, trener Građana rekao je da je ponovno izvlačenje kuglica fer.

"Došlo je do greške. Te stvari se nekada događaju, znamo da je tako kada su u pitanju igrači i menadžeri, a evo vidimo da griješi i UEFA", rekao je Guardiola.

"Uvijek sam govorio i ponovit ću da sam zadovoljan što smo dio svega ovoga. Ponavljanje ždrijeba je ispravno, na taj način neće biti mjesta za bilo kakve sumnje. Svi klubovi koji su ovdje su dobri, neki su možda bolji od drugih, ali lakih protivnika nema", dodao je Guardiola.

Manchester City je u prvom pokušaju izvlačenja dobio za protivnika Villarreal, a u ponovljenom su izvukli Sporting Lisabon. Reklo bi se - ni u džep ni iz džepa...

Kopirati
Drag cursor here to close