Radi se u Gabeli

U GOŠK stiglo osam prinova; trener Ćorić optimističan za pripreme

GOŠK je ranije doveo čak osam novih nogometaša, posljednjeg među njima Nigerijca iz Željezničara, Adeshina Abdul Fatai.
Sport / Nogomet | 28. 07. 2022. u 18:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od ponedjeljka se nogometaši gabelskog GOŠK-a, člana Prve lige FBiH, nalaze na sedmodnevnim pripremama na Kupresu koji je redovita ljetna baza momčadi posljednjih godina.

U sklopu priprema Gabeljani će odigrati i tri prijateljske utakmice, a prvo su snage testirali protiv Sloge iz Gornjeg Vakufa – Uskoplja koju su u utorak savladali sa 6:0.

''Pokazala se jedna ozbiljnost naših igrača, ali i one stvari koje smo i ranije posebno naglašavali, a to je da nam nedostaju još dva – tri igrača. Malo sporije to ide jer ne želimo dovoditi igrače samo radi broja, nego kvalitetu koja će podići nivo igre. To se malo razvuklo, ali nadam se da ćemo to uskoro riješiti. Ljudi koji vode klub se trude, a nije lako danas'', govori za Dnevni list trener Denis Ćorić.

GOŠK je ranije doveo čak osam novih nogometaša, posljednjeg među njima Nigerijca iz Željezničara, Adeshina Abdul Fatai.

''Pokazao je da je dosta zanimljiv i kvalitetan igrač kojem će trebati malo vremena da uđe u formu, a pored njega ćemo sigurno dovesti još dvojicu i nadam se da ćemo uskoro biti kompletni za prvenstvo'', kazao je Ćorić.

Ekipa ima sve što je potrebno za adekvatan trening na Kupresu.

''Što se tiče uvjeta od hotela do terena sve je prelijepo, a uz to nas i vrijeme služi i dozvoljava da radimo sve ono što trebamo. Imamo sve preduvjete za dobre pripreme. Što se tiče zdravstvenog biltena stvarno nema nikakvih problema, dečki rade marljivo i ozbiljno, slušaju i nema nikakvih ozljeda. Sve teče po planu, evidentno je da su umorni, što je sasvim razumljivo u ovom dijelu priprema, ali imamo dovoljno vremena do početka prvenstva da ih osvježimo'', izjavio je Denis Ćorić.

GOŠK će danas igrati pripremni meč sa Troglavom iz Livna, a potom u nedjelju na povratku sa Kupresa i protiv Tomislava. Generalna proba je zakazana za 6. kolovoza kad će igrati sa Zadrom u gostima.

Prvenstvo u Prvoj ligi FBiH počinje 13./14. kolovoza, a GOŠK će predstaviti novu ekipu u Gračanici protiv Bratstva. Prvu domaću utakmicu igraju u 2. kolu (20./21. kolovoza) kad će ugostiti Gradinu iz Srebrenika.

Osam prinova

U GOŠK je stiglo sljedećih osam igrača: desno krilo Nihad Šero (Goražde), napadač Esmir Hasukić (Radnik Bijeljina, koji je nastupao i za Zvijezdu te Slobodu), stoper Riad Šuta (nastupao za Zrinjski i Posušje), desni bek Dejan Zarić (Bratstvo, nosio i dres banjalučkog Borca), zadnji vezni Aleksandar Radulović (prvak sa Zrinjskim 2016. godine), desni bek Siniša Dujaković (stigao iz Kozare, a nastupao i za banjalučki Borac s kojim je dva puta osvajao naslov pobjednika Premijer lige), Adnan Hrelja (tri puta osvajao naslov prvaka Prve lige FBiH, sa Mladosti DK, Slogom Simin Han i konjičkim Igmanom) i napadač Adeshina Abdul Fatai (Željezničar).

Kopirati
Drag cursor here to close