Prva prozivka u Gabeli

GOŠK doveo sedam pojačanja i bit će ih još: Prvo mjesto osnovni cilj

U ponedjeljak je s pripremama za novu sezonu počeo GOŠK iz Gabele.
Sport / Nogomet | 04. 07. 2022. u 18:49 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Denis Ćorić izvršio je prozivku svojih igrača, a onda održao i prvi trening. Na prvoj prozivci bilo je oko tridesetak igrača, među njima puno onih koji su na probi, ali i i sedam novih pojačanja.
 
Dovodivši pojačanja u liku igrača koji ne samo da su igrali Premijer ligu nego su je i osvajali, GOŠK je najavio napad na Premijer ligu i to u klubu ne skrivaju.
 
"Prvo mjesto je uvijek cilj, ali nama je to bio cilj i prethodnih godina. Prošle sezone smo ostali bez Premijer lige za dva boda i to jer smo kiksali na svom terenu, što nam se nije smjelo dogoditi. Sada je cilj najviši plasman, ali ne ovisi sve o nama jer i drugi se pojačavaju", kazao je direktor kluba Andrija Jurković.
 
GOŠK je dosad doveo sedmoricu novih igrača (Nihad Šero, Esmir Hasukić, Riad Šuta, Dejan Zarić, Aleksandar Radulović, Siniša Dujaković i Adnan Hrelja), ali namjerava ih dovesti još.
 
Bljesak.info / GOŠK krenuo s pripremama
 
"Planiramo dovesti još četiri ili pet igrača, gdje bi onda kompetirali sastav. Treba naglasiti da je i nekolicini igrača iz prošle sezone istekao ugovor, pa se i to rješava. Nadam se da ćemo napraviti dosta dobru ekipu, da probamo napasti prvo mjesto i da idemo stepenicu po stepenicu"; kaže GOŠK-ov trener Denis Ćorić, koji je već bio u sličnoj situaciji kada je s Posušjem izborio Premijer ligu.
 
Bljesak.info / Denis Ćorić
 
"Moj cilj je prvo mjesto, a sada vidjet ćemo hoćemo li uspjeti. I drugi se pojačavaju, TOŠK je uvijek u vrhu, Rudar, Budućnost, Bratstvo... Svi oni imaju ambicije, ali nama je bitno da se mi dobro spremimo i da budemo pravi", zaključio je Ćorić.
 
GOŠK bi za vikend trebao imati i prijateljsku utakmicu, a gostovat će kod Sarajeva i svog bivšeg trenera Feđe Dudića, kojemu će to biti generalna proba pred prvenstvo.
 
Kopirati
Drag cursor here to close