Rod(r)ila majka dobricu

U City dolazi igrač koji vozi staru Corsu i nema Instagram

Dok je igrao za Villarreal vozio je polovnu Opel Corsu koju je kupio od neke starije gospođe. Odlaskom u Atletico prošloga ljeta kupio je nešto bolji automobil, ali Corsa je i dalje tu kad mu zatreba.
Sport / Nogomet | 20. 06. 2019. u 17:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Postoji fama, koja je, kažu, većim dijelom blizu istini, kako je N'Golo Kante najveća i najskromnija faca među nogometašima. Francuza, svjetskog prvaka, obožavaju svi, a on se u svojoj samozatajnosti nastoji baviti isključivo nogometom.

Kako zbog nogometnih kvaliteta koje su fantastične, tako i zbog poniznosti i stava, Kante je postao definicijom igrača kojega slava i sjaj ne zanimaju.

Njega Instagram i društvene mreže uopće ne zanimaju, a nikakva samopromocija i slava ne nalaze se na popisu njegovih prioriteta.

Dolaskom jednog drugog poznatog nogometaša, Kante će u Premiershipu dobiti rivala na tom polju.

Rodri: Dečko iz studentskog doma

Rodrija ne možete naći na društvenim mrežama, nema nikakve tetovaže, slava i skupi automobili mu ne znače ništa. Valentin Enarecho njegov je najbolji prijatelj još iz studentskih dana.

"Rodri smatra da je automobil sredstvo prijevoza da od jednog mjesta stigneš na drugo", rekao je Valentin s kojim je Rodri dijelio sobu u studentskom domu još dok je kao veliki talent španjolskog nogometa igrao za Villarreal.

Rodri je studirao ekonomiju i odbio se preseliti iz doma u stan kada je potpisao ugovor i dobio veliki novac.

"Sama činjenica da tako nekog poznatog i popularnog viđaš u studentskom domu svaki dan, u redu za hranu, čudila je mnoge. On je takav, sasvim običan, kao i drugi studenti. Provodi vrijeme s prijateljima, jako je ljubazan prema svima. Ne voli dobivati pažnju zbog toga što igra nogomet", rekao je Enarecho.

Stara Opel Corsa

Dok je igrao za Villarreal vozio je polovnu Opel Corsu koju je kupio od neke starije gospođe. Odlaskom u Atletico prošloga ljeta kupio je nešto bolji automobil, ali Corsa je i dalje tu kad mu zatreba.

"Kad je potpisao za njih, to mi je rekao tek nakon nekoliko sati. Prije toga smo podgrijavali pizzu i pričali o nekom ispitu koji ga je čekao", prisjeća se Valentin, prenosi Index.hr.

Rođeni Madriđanin voli nogomet, no obitelj mu je na prvom mjestu. Poslije nogometa želi raditi u struci.

"On ima visoke ciljeve, ali želi običan život", kaže njegov cimer.

U City odlazi baš zbog ambicija. Želi osvajati trofeje, a u Atleticu to ne može pored Barcelone i Real Madrida. Guardiola u njemu vidi novog Sergia Busquetsa i obožava njegove igračke kvalitete.

Bayernov pokušaj završio neslavno

Prije nekoliko dana, dok se veznjak Atletico Madrida Rodri spremao potpisati za Manchester City, u igru uključio i Bayern Munchen.

Bayern je u dobrim odnosima s Atleticom, nedavno su od njih kupili Lucasa Hernandeza za čak 80 milijuna eura.

AS je pisao kako sportski direktor Salihamidžić i trener ekipe Niko Kovač traže jednu kvalitetnu 'šesticu', a Rodri je upravo taj profil i ta kvaliteta igrača.

Međutim, Niko Kovač očito nije imao previše šansi u odnosu na Guardiolu, jer španjolski veznjak po svaku cijenu želi igrati u timu slavnog zemljaka.

Kopirati
Drag cursor here to close