Simeone traži Rebića?

Ante Rebić odlazi u Atletico Madrid kao zamjena za Griezmanna?

Prema pisanju njemačkog Bilda, dosadašnji najveći kandidat za dovođenje Rebića bio je milanski Intera, no ovog se tjedna u igru uključio i madridski Atletico Diega Simeonea.
Sport / Nogomet | 11. 06. 2019. u 13:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bild / Ante Rebić

Ovo ljeto moglo bi za njemačkog Bundesligaša Eintrachta iz Frankfurta biti povijesno po zaradi na nogometnom tržištu. Srpski reprezentativac Luka Jović već je napustio njihove redove, a idući koji bi to mogao napraviti je Ante Rebić.

Napadač Vatrenih već posljednje dvije sezone igra jako dobar nogomet u Bundesligi, zbog čega je i bio dio hrvatske reprezentacije koja je lani u Rusiji osvojila srebrnu medalju na Mundijalu.

Još se prošlog ljeta i ovogodišnje zime govorilo o njegovom odlasku, ali je nedostajalo konkretnih ponuda i ozbiljnih kupaca. No, ovoga ljeta to ne bi trebalo izostati.

Prema pisanju njemačkog Bilda, dosadašnji najveći kandidat za dovođenje Rebića bio je milanski Intera, no ovog se tjedna u igru uključio i madridski Atletico Diega Simeonea. Podsjetimo, Atletico će ovog ljeta ostati bez Antoinea Griezmanna, što će ostaviti veliku rupu u napadu Colchonerosa.

Njemački izvor navodi da je Rebić idealan nogometaš za nogometni stil i sustav u kojem igra argentinski stručnjak na klupi Atletica - Simeone. Veliki je i neumoran radnik, a glavni forte mu je pritisak na zadnju liniju suparnika.

Nakon prodaje Griezmanna novac neće biti problem Atleticu, koji će navodno morati izdvojiti 40-ak milijuna eura za hrvatskog reprezentativca.

Zanimljivo je da se nijedan hrvatski nogometaš dosad nije uspio ozbiljnije nametnuti u Atleticu pod Simeoneom.

Mandžukić je 'plesao' samo jedno ljeto i onda otišao u Juventus, gdje je ponovno proigrao na svoj prepoznatljivi način, dok su Šimu Vrsaljka, koji je kasnije otišao u Inter na posudbu, uveliko spriječile ozljede.

Bivši hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić je u prošloj sezoni igrao potpuno perifernu ulogu kod argentinskog trenera na kormilu Atletica.

 

Kopirati
Drag cursor here to close