Snimka rasplamsala maštu navijača

Turci manifestiraju Perišića: "Je li to poruka?"

Na Twitteru je osvanula snimka kako igra odbojku na pijesku u društvu umirovljenih zvijezdi Arde Turana i Emrea Belozoglua te nogometaša Fenerbahcea Irfana Kahvecija.
Sport / Nogomet | 27. 06. 2023. u 18:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ivan Perišić na izlaznim je vratima Tottenhama. Ako se može vjerovati pisanju engleskih medija, hrvatski nogometni reprezentativac s dolaskom novog trenera Angea Postecogloua našao se na listi za otpis.

Na odmoru 

Grčki stručnjak i bivši trener Celtica želi napraviti čistku u svlačionici, riješiti se nekolicine zvijezda i napraviti mjesta za nove igrače, a među njima je i Vatreni koji ima još godinu dana ugovora s londonskim klubom, prenosi Gol.hr. 

Vatreni je među Pijetlove stigao prošlog ljeta, kao velika želja Antonia Contea, s kojim je sjajno surađivao u milanskom Interu, no mandat talijanskog trenera na klupi Tottenhama bio je za zaborav. Otkaz je dobio već u ožujke ove godine, a momčad je sezonu okončala na osmom mjestu.

Nakon završnice Lige nacija Perišić je otišao na odmor i trenutačno se priprema za novu sezonu. Tako su ga na odmoru uhvatili ni manje ni više nego u društvu turskih zvijezda.

U dobrom društvu 

Na Twitteru je osvanula snimka kako igra odbojku na pijesku u društvu umirovljenih zvijezdi Arde Turana i Emrea Belozoglua te nogometaša Fenerbahcea Irfana Kahvecija.

"Žute hlačice, je li to poruka?" komentirao je jedan od navijača Fenerbahcea, čije su tradicionalne boje žuta i crna.

Budući da se Perišić našao na radaru turskog doprvaka Fenerbahcea, mnogi su to protumačili kao znak da se nešto događa.

U turskim medijima može se pročitati da je doprvak zainteresiran za Vatrenog, no velika je prepreka njegov ugovor u londonskom klubu...

Kopirati
Drag cursor here to close