Odlučno NE

Džeko se 'pobunio' u Turskoj

Džeko je odbio igrati na turniru u Rusiji koji je na rasporedu od 1. do 15. srpnja. To je navodno uradilo i još nekoliko stranih igrača Fenera.
Sport / Nogomet | 27. 06. 2023. u 17:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Edin Džeko je od nedavno igrač turskog Fenerbahčea, a iako je tu tek nekoliko dana, kapetan bh. reprezentacije ima status jednog od lidera ekipe. Tako je Džeko bio među prvim igračima koji su se pobunili odluci čelnika Fenera da klub sudjeluje na turniru u Rusiji.

Ranije je član UO Fenerbahčea Selahatin Baki priopćeio kako će klub igrati na turniru PARI Premijer kup u Sankt Peterzburgu.

''Doći ćemo u Rusiju. U ovom trenutku nema razloga da učinimo drugačije'', rekao je Baki, prenosi ruski "Sport24".

Organizator turnira je Zenit, a osim Fenera, među sudionicima će biti Crvena zvezda i Nefči iz Bakua, potencijalni protivnik Željezničara u 2. pretkolu Konferencijske lige.

Turski "Fotospor" prenosi kako je Džeko odbio igrati na turniru koji je na rasporedu od 1. do 15. srpnja. To je navodno uradilo i još nekoliko stranih igrača Fenera.

Podsjetimo, Edin Džeko je bio među prvim igračima Bosne i Hercegovine koji su digli glas protiv prijateljske utakmice s Rusijom koju je FS BiH dogovorio prošle godine.

Na kraju se utakmica nije odigrala. Podsjetimo, Rusija i njeni klubovi su suspendirani od strane UEFA-e i FIFA-e zbog agresije na susjednu Ukrajinu.

Kopirati
Drag cursor here to close