Vrtoglavi iznosi

Livaji i ostalim stigla kazna

Kažnjeni su i Hajduk i Šibenik, a svoje kazne saznali su i Marko Livaja, Luka Vušković i Tomislav Rogić.
Sport / Nogomet | 27. 06. 2023. u 16:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza donijela je odluke o prekršajima počinjenim na finalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa koji je odigran u Rijeci. Kažnjeni su i Hajduk i Šibenik, a svoje kazne saznali su i Marko Livaja, Luka Vušković i Tomislav Rogić.

HNK Hajduk je zbog toga što su njegovi navijači koristili pirotehniku te uništavali i palili sjedalice kažnjen novčanom kaznom u visini od 26.500 eura, stoji na stranicama Hrvatskog nogometnog saveza, prenose Sporske novosti

HNK Šibenik je zbog toga što su njegovi navijači koristili pirotehniku kažnjen novčanom kaznom u visini od 700 eura.

Igrač HNK Hajduk Marko Livaja je zbog prekršaja nesportskog ponašanja prema gledateljima kažnjen zabranom igranja na jednoj prvenstvenoj ili kup utakmici (što se odnosi i na utakmicu Superkupa) i novčanom kaznom u visini od 13.300 eura.

Igrač HNK Hajduk Luka Vušković je zbog prekršaja Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika kažnjen novčanom kaznom u visini od 6.000 eura.

Trener vratara HNK Hajduk Tomislav Rogić je zbog prekršaja Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika kažnjen novčanom kaznom u visini od 5.300 eura.

Kopirati
Drag cursor here to close