Osvojio najviše bodova u 24. kola

Tudor obara rekorde i drži Marseille u borbi za naslov

"Dečki su željeli stići na sljedeću utakmicu s pobjedom. Naravno, bilo bi bolje doći s pobjedom nego s porazom. Čuo sam da je neki trener to jednom rekao," našalio se nakon utakmice Tudor.
Sport / Nogomet | 20. 02. 2023. u 11:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U 24. kolu francuskog prvenstva Marseille je sinoć slavio u gostima kod Toulousea 3:2 nakon preokreta. U napetoj završnici Tudorova je momčad uspjela sačuvati gol prednosti i stigla do 16. ovosezonskog slavlja kojim je ostala na drugom mjestu na ljestvici s pet bodova zaostatka za liderom PSG-om. Nakon ove pobjede Tudor je postao prvi trener Marseilla koji je osvojio 52 boda u 24 kola. A bili su tu na klupi Andre Villas-Boas, Marcelo Bielsa, Didier Deschamps, Ivić, Raymond Goethals, Franz Beckenbauer.

Nakon utakmice Tudor je sumirao utiske.

"Bila je to teška utakmica protiv izvrsne i dobro organizirane ekipe iz Toulousea. Moram im čestitati na njihovom držanju i stanju uma. Ova je pobjeda veoma vrijedna. U prvom smo razdoblju igrali na kontre. Rekao sam dečkima da igraju stvarno dobro drugo poluvrijeme kako bi osvojili bodove. Toulouse je bio zaista dobar, morali smo odigrati dobro i dati maksimum. Kvaliteta naših igrača napravila je razliku", rekao je Tudor nakon pobjede pa se našalio:

"Bilo je važno pobijediti jer smo igrali poslije njih, s mnogo većim pritiskom. Dečki su željeli stići na sljedeću utakmicu s pobjedom. Naravno, bilo bi bolje doći s pobjedom nego s porazom. Čuo sam da je neki trener to jednom rekao."

Kopirati
Drag cursor here to close