Zvanično predstavljen

Tudor: U četiri dana još nisam povisio glas

Dolazak u Rim? To je Lazio. Ako te takav klub zove i želi dolazak se podrazumijeva" rekao je Tudor koji se susreo i s pitanjem
Sport / Nogomet | 23. 03. 2024. u 18:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igor Tudor je danas zvanično predstavljen kao trener Lazia. Posljednju utakmicu u Italiji, Tudor je odradio kao trener Verone 21. svibnja, 2022. godine, baš protiv Lazija. Taj susret je završio bez pobjednika, iako je Verona imala velikih 2:0. Nakon Verone, Tudor je radio u Francuskoj, Marseilleu.

Sada je ponovo na Apeninima. Nije Tudor samo radio u Veroni, jedno vrijeme je bio pomoćnik Andree Pirla u Juventusu, vodio je i Udinese.

Dolazak u Rim? To je Lazio. Ako te takav klub zove i želi dolazak se podrazumijeva" rekao je Tudor koji se susreo i s pitanjem kako je trener teškog karaktera što mu je stvaralo problema u radu u prijašnjim klubovima.

"Ne vidim sebe kao problematičnu osobu u svlačionici. Da sam teškog karaktera je loš opis. Kao trener moraš biti puno toga u jednoj osobi, a evo mogu reći da u protekla četiri dana koliko sam u Laziju još uvijek nisam povisio glas. Radio sam u mnogim zemljama, ali nigdje ne postoji nogometna radna etika kao što je u Italiji. Treninzi su zahtjevni, a naravno da će i na ovom poslu veliki dio toga ležati na motivaciji. Duljina ugovora? Stvarno mi nije važna, jer ako ne budem dobar sam mogu otići već sutra. Ako bude sve u redu, posao funkcionira, a momčad niže uspjehe, naravno da ostajem".

Start 45-godišnjeg Tudora na novom poslu bit će sve samo ne ugodan. Prve dvije utakmice suparnik će Laziju biti Juventus, prvo 30. ožujka u prvenstvu u Rimu, a potom slijedi gostovanje u Torinu u Kupu. Nakon toga na rasporedu je veliki rimski derbi protiv Rome 6. travnja.

Lazio je trenutačno na devetom mjestu ljestvice talijanske Serie A.

Kopirati
Drag cursor here to close