Gledali se preko nišana u prošlom klubu

Tudor preuzeo Lazio, što će sada Guendouzi?

Pitanje je kako će Francuz reagirati s obzirom na nesuglasice koje je imao sa Tudorom. Guendouzi je bio nezadovoljan minutažom, pa je onda išao kod sportskog drektora Javiera Ribaltija kojem se žalio na Tudora.
Sport / Nogomet | 18. 03. 2024. u 19:34 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igor Tudor se vraća u Italiju. Ono što smo najavili prije pet dana, danas je zvanično potvrđeno. Do sada je u karijeri vodio Udinese i Veronu, dok je njegov treći klub na Apeninima Lazio

Prvi nakon Marseille kojeg je napustio početkom lipnja prošle godine. Tudora u Rimu čeka dosta posla s obzirom da je Lazio tek deveti. Od mjesta koje vodi u Europu, ekipa je udaljena četiri boda te ima utakmicu manje.

Tudor će na klupi novog kluba debitirati nakon reprezentativne stanke, a prvi protivnik je "njegov" Juventus. Za koji je igrao i za čiju klupu je kandidata.

Olakšavajuća okolnost za Tudora leži u činjenici da će Italija vrlo vjerojatno imati pet klubova u Ligi prvaka, što znaći da će sedmoplasirana ekipa u Europu. To je trenutačno Napoli koji bježi dva boda Laziju.

Pored neugodnog položaja na tabeli, medijima u Italiji zanimljiva priča oko Mattéa Guendouzija koji na posudbi iz Marseillea. Njegova posudba je bila teška milijun eura, uz mogućnost otkupa za 13.000.000, plus dodatnih 5.000.000 eura kroz bonuse i 10 posto od narednog transfera.

Međutim, novac je najmanji problem ili je najanje važan. Pitanje je kako će Francuz reagirati s obzirom na nesuglasice koje je imao sa Tudorom. Guendouzi je bio nezadovoljan minutažom, pa je onda išao kod sportskog drektora Javiera Ribaltija kojem se žalio na Tudora. Neki su skloni reći kako je baš Francuz bio jedan od razloga zbog kojih je Tudor napustio Marseille.

 

Kopirati
Drag cursor here to close