Malo im 170 milijuna

Tuchel: Golove primamo nakon individualnih grešaka

Chelsea je u ljetnom prijelaznom roku po preuzimanju kluba od strane novog vlasnika Todda Boehlyja potrošio oko 170 milijuna funti na pojačanja, ali Tuchel smatra da to očito nije dovoljno.
Sport / Nogomet | 22. 08. 2022. u 00:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prve tri utakmice prvenstva Chelsea je osvojio četiri boda. Minimalac protiv Evertona, ispuštenih 2:1 u posljednjim trenucima kontra Tottenhama i onda u nedelju težak poraz od Leedsa. Sve je za Chelsea krenulo po krivu nakon poigravanja golmana Edouarda Mendyja u posljednjem susretu. Završilo se crvenim kartonom Koulibalyja koji je možda najbolje dočarao nervozu u redovima Chelseja.

Chelsea je u ljetnom prijelaznom roku po preuzimanju kluba od strane novog vlasnika Todda Boehlyja potrošio oko 170 milijuna funti na pojačanja, ali Tuchel smatra da to očito nije dovoljno.Na radaru ‘Bluesa‘ tako se nalaze Barcelonin napadač Pierre Emerick Aubameyang i Leicesterov stoper Wesley Fofana.

"Sve što je moglo poći po zlu u utakmica protiv Leedsa je pošlo. Točnije stvari su se počele komplicirati dan ranije, kada nismo krenuli avionom, već smo putovali autobusom. Onda se sve nastavilo u samoj utakmici. Izgubimo utakmicu u prvih dvadeset minuta gdje smo bili očito bolji i imali ogromne šanse. Puno dodira u petercu, kompliciranja, jednostavno ne uzimamo ono što smo zaslužili. Na drugoj strani smo im dali dva poklona i to je to.

Mislim da smo mi bili bolja momčad, oni su igrali tako kako su igrali. Ne vidim da su njihova dva gola bili produkti nekih akcija, više plod naših grešaka. "Primamo golove prečesto iz individualnih pogrešaka. Ovo je momčad koju imamo i ja usmjeravam svoju energiju u nju. Radimo na tome da momčad poboljšamo, ali ako ne uspijemo, borit ćemo se s onim što imamo", rekao je Tuchel nakon utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close