Malo je nedostajalo da sve preraste u tučnjavu

Tuchel: Kod rukovanja se valjda gledamo u oči

"Kad se rukujete, mislio sam da treba da se gledamo u oči. Očigledno smo imali različita mišljenja po tom pitanju, zato je bilo tako emotivno. Bilo je nekih stvari koje su nepotrebne, ali puno stvari nije bilo potrebno" pojasnio je Tuchel.
Sport / Nogomet | 15. 08. 2022. u 00:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Žestoko je bilo na Stamford Bridgeu u derbiju Chelseja i Tottenhama. Počelo je nakon gola gostiju za 1:1, zakačili su Tuchel i Conte.

Menadžer Chelseaja smatrao je da je pogotku Tottenhama prethodio prekršaj nad Havertzom, a i poprilično je Tuchela iznervirala Conteova proslava izjednačenja.Na sličan način je gol proslavio i Tuchel kada je Chelsea poveo 2:1. Na kraju utakmice je ponovo došlo do duela, kada su si se jedan drugom pružili ruke. Gužva se nastavila i na putu prema svlačionicama, Conte je putem nešto dobacivao Kovačiću, koji mu nije ostao dužan.

"Bilo je poprilično vruće u derbiju, mislim da su oba gola koja smo primili neregularna i to teško mogu podnijeti. Ne znam kako se takve stvari mogu dogoditi u vrijeme VAR-a. Mislim da Taylor u narednom periodu ne bi trebao suditi Chelseju", pričao je nakon utakmice Tuchel koji se naravno dotako sukoba sa Conteom.

"Kad se rukujete, mislio sam da treba da se gledamo u oči. Očigledno smo imali različita mišljenja po tom pitanju, zato je bilo tako emotivno. Bilo je nekih stvari koje su nepotrebne, ali puno stvari nije bilo potrebno. Znate pomislio sam da to ne treba uraditi kod našeg drugog gola, slaviti na taj način, ali me meč jednostavno usisao. Možda sam uvrijedio protivnike ali su i oni slavili tako svoj gol" pojasnio je Tuchel.

Video: Kraj utakmice na Stamford Bridgeu

.

Kopirati
Drag cursor here to close