Klopp jedijelom krivac

Tsimikas slomio ključnu kost

"Rado bih dao svoju ključnu kost da on ponovno bude spreman. Nije cool kad se tako nešto dogodi pred tobom i ti si uključen u to. Nisam bio siguran što se uopće dogodilo ni jesam li pao na njega", rekao je Klopp.
Sport / Nogomet | 24. 12. 2023. u 10:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izgledalo je kao tek malo jači duel, ali vidjelo se po reakciji grčkog igrača da je ipak riječ o težoj ozljedi. Bukayo Saka i Konstantinos Tsimikas su bili u duelu iz kojeg je igrač Arsenala izašao kao pobjednik. Prilikom naguravanja, Grk je završio van terena, u padu je pokupio svog trenera Jürgena Kloppa. Izgledalo je pomalo smiješno.

Na kraju je bilo puno ružnije. Tsimikas je slomio ključnu kost. Naravno da je ozljeda takve prirode pa će Tsimikas dulje vrijeme izbivati van terena. Hendikep je to za Redse kojima već nedostaje prvi lijevi bek Andrew Robertson koji zbog iščašenja ramena više od dva mjeseca nije u pogonu. Ipak, povratak Škota na teren očekuje se u novoj godini, a do tad će tu poziciju po svemu sudeći popunjavati Joe Gomez.

"Rado bih dao svoju ključnu kost da on ponovno bude spreman. Nije cool kad se tako nešto dogodi pred tobom i ti si uključen u to. Nisam bio siguran što se uopće dogodilo ni jesam li pao na njega. Svakako nije lijepo za vidjeti", izjavio je nakon utakmice Klopp.

"Čuo sam da je otišao u bolnicu, želim se ispričati. Za mene je to bilo samo 50/50. Išao sam rame uz rame, nisam vidio da je ušao u Jürgena Kloppa. Bio sam usredotočen na loptu jer nisam mislio da je prekršaj", dodao je Saka.

Kopirati
Drag cursor here to close